SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi se razvedoše i poraskidaše dugogodišnje veze... ja ne znam šta je ovo...

To je cinjenica da je ogromna vecina usamljeno, cak i kada su u dugim vezama i brakovima. Ponekad, bas i zbog toga. Ljudi su mnogo usamljeni. Sto su matoriji, to im se vise vidi. Tacno vidis kada pricas sa njima da su bas usamljeni.

Naravno, tu ne racunama Refketa. On nikada nije sam :mrgreen: Bukvalno nikada :mrgreen:

- - - - - - - - - -

kamičak je ozbiljan i kad troluje..nikad ne troluje samo trolovanja radi...:D

Pa najbolji troleri su oni koji su polu-ozbiljni. I inteligentni.

Kao Kuzma iz Sveta Kompjutera. Samo sto je on konzervativac i *********, pa je pajser.

- - - - - - - - - -

Brate kamičak, nemoj te dubokomisaone fore, daj da malo trolujemo, bolje je. :mrgreen:

Ja uvek trolujem, i nikada nisam ozbiljan, i uvek sam ozbiljan.

Nema jaceg trolovanja od tog.

To je cinjenica da je ogromna vecina usamljeno, cak i kada su u dugim vezama i brakovima. Ponekad, bas i zbog toga. Ljudi su mnogo usamljeni. Sto su matoriji, to im se vise vidi. Tacno vidis kada pricas sa njima da su bas usamljeni.

Naravno, tu ne racunama Refketa. On nikada nije sam :mrgreen: Bukvalno nikada :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Pa najbolji troleri su oni koji su polu-ozbiljni. I inteligentni.

Kao Kuzma iz Sveta Kompjutera. Samo sto je on konzervativac i *********, pa je pajser.

- - - - - - - - - -

Ja uvek trolujem, i nikada nisam ozbiljan, i uvek sam ozbiljan.

Nema jaceg trolovanja od tog.

neam pojam koji ti je taj kuzma ali se 100% slažem sa tobom..:D

Nije Qzma folirant, ali je pajsercina.

folirant kuzma je nas lokalni mali vonabi yahtzee
a i sam yahtzee je teska pickerina folirantska koja radi za establisment i placaju ga kompanije a kao fil izigrava nekog kriticara
to je sve fol, svi su oni samo deo marketinga
sigurno i quzma dobije kilo cevapa besplatno od win wina ili gigatrona jer smo taj nivo

ja mislim da si ti sad bas bas usamljen pa zato pises u globalu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back