JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
hvalite me usta da ne ostanete pusta...i obavezno verujte meni a ne svojim rođenim očima...
nije tebi lako..
nije tebi lako..Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije tebi lako..Сестро слатка, само да тај дрил одрадимtebe u zivotu nista ne bi pitala, ti nisi normalna. kad umrem, a ti onda radi samnom sta oces![]()

И да гледам младеже које скидају бесне клинке !Let'o kući prvi put posle 8 meseci.

Сестро слатка, само да тај дрил одрадим
После ћу само да говорим тихо и носим микроскоп са собом.И да гледам младеже које скидају бесне клинке !
- - - - - - - - - -
Пази још је лет'о!
Ништа оно воз, шинобус и слична превозна средстав за боранију.![]()

I to ilikopterom.![]()
Poznavala sam jednog koji je govorio kikilopter.
После ћу само да говорим тихо и носим микроскоп са собом.И да гледам младеже које скидају бесне клинке !

cuti, kad mi budes videla pluca i jetru mislices da si secirala ejmi v![]()

Дрска жено плава какав ти то живот водиш?![]()

- - - - - - - - - -
Пази још је лет'о!
Ништа оно воз, шинобус и слична превозна средстав за боранију.![]()

A sta, to nesto kao 63-a Padobranska?
Zamisljam Refketa u 63-oj padobranskoj![]()
Kami, pglu si. Oni su skakali iz An-ova i Mi-8, ja sam bio u eskadrili. Ali smo bili zajedno na aerodromu i lepo se družili. Jedino što su oni ginuli stalno, a mi smo često ladali yayca, jeli pečurke i voće sa aerodroma, igrali odbojku i sunčali se kad je vreme bilo. Mada je bilo i dobrog rada, po potrebi.
Samo sto zene ne zanima vojska i ne razumeju se u to toliko, pa ti propala suptilna asocijacija i fora.
Jok, došo heliklopterom pravo na Batajnički aerodrom, iskočio a Mi 8 nastavio za Tuzlu, bez sletanja.![]()
Sestrice slatka, neko kad je šmeker, šmeker je.![]()
Ajerodrom Niš, kelektoperska eskadrila. pre toga dve godine u remontnom zavodu Moma, uglavnom jopet keliklopteri.
Pa ono, kao tu tamo suptilno pominjes gde si sluzio vojsku, da kao ljudi pomisle da si bio u 63-oj padobranskojSamo sto zene ne zanima vojska i ne razumeju se u to toliko, pa ti propala suptilna asocijacija i fora.
Dobar rad u vojsci je kada iskopas jednu rupu da bi napunio neku tamo drugu rupu.

Pa stopom do blokova. Ja bih se sajlom elegantno spustila pravo na svoju terasu.

Za vas malo gluplje od uobičajeno glupih, eskadrila, ne 63. padobranska. Umeš da čitaš sva slova?![]()

Nisam navik'o na te pitome reke, samo na ove naše divlje Topčiderke.![]()
tebe u zivotu nista ne bi pitala, ti nisi normalna. kad umrem, a ti onda radi samnom sta oces![]()
Jesi li iskakao iz helikoptera u Nisavu?![]()
Da ponovim i ovde:
Svima želim uspešnu dečju nedelju, koja je počela juče. To je odlična akcija koja je posvećena osnaživanju porodice i prava deteta da odrasta u porodičnom okruženju. Kako rođenoj deci, tako i zakonski usvojenoj deci želim da imaju divno detinjstvo uz svoje roditelje - majku i oca.