SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислиш?

Па шта знам...кич је недостатак смисла за лепо, то је само једна сфера интелигенције, бар тако мислим.

Или јесте или није телегенција. :lol:

Испоставило се да се они са најнижим икуом лепе за груди, средњи за позадину, а они најобдаренији за ноге.

A мене нема нигде? :lol:

:aha:

large.jpg

Па не брате, сестро, заиста сматрам да ику нема везе с тим шта мушкарац гледа прво на жени, мислим оно, тотална глупост. :lol:

ma tih istrazivanja ima milion. sem toga zena mora biti bas oskudno odevena da bi ti video i dupe i sesi i noge i procenio sta te pali.

realnost je da zenu ne vidis u tom izdanju dok je ne odvedes u krevet. tako da je istrazivanje u najmanju ruku upitno

Па не брате, сестро, заиста сматрам да ику нема везе с тим шта мушкарац гледа прво на жени, мислим оно, тотална глупост. :lol:
Ма делим мишљење али ето, Енглезима пало на памет...

Е да, кажу и да атрактивни мушкарци чешће имају атрактивне ћерке. :lol:
Опет енглеска студија...:mrgreen:

Читала сам неку Енглеску студију...одређивали мушкарцима ику, а онда проверавали који се на шта лепи на женском телу.
Испоставило се да се они са најнижим икуом лепе за груди, средњи за позадину, а они најобдаренији за ноге.

Свароже витеже, у којој би ти категорији био према овој студији? :lol:

Hvala dragom Bogu što me spasao glupih da ne moram sama da se branim.

Читала сам неку Енглеску студију...одређивали мушкарцима ику, а онда проверавали који се на шта лепи на женском телу.

Свароже витеже, у којој би ти категорији био према овој студији? :lol:

ma tih istrazivanja ima milion. sem toga zena mora biti bas oskudno odevena da bi ti video i dupe i sesi i noge i procenio sta te pali.

realnost je da zenu ne vidis u tom izdanju dok je ne odvedes u krevet. tako da je istrazivanje u najmanju ruku upitno

А зависи и какви су били модели за посматрање. :mrgreen:

Мада, није нелогично: они са најнижим икуом значи да су ближи дечјој интелигенцији па зато гледају сеси (симбол мајке), они средњи икуовци су, па, медиокритети, а најобдаренији су они који имају и највише шанси за опстанак, а по том питању, ноге су врло битан елемент (спремност на бежанију, ради спашавања живе главе). :lol:

А зависи и какви су били модели за посматрање. :mrgreen:

Мада, није нелогично: они са најнижим икуом значи да су ближи дечјој интелигенцији па зато гледају сеси (симбол мајке), они средњи икуовци су, па, медиокритети, а најобдаренији су они који имају и највише шанси за опстанак, а по том питању, ноге су врло битан елемент (спремност на бежанију, ради спашавања живе главе). :lol:
a oni stvarno najpametnije se lože na čizmice... jer čizma glavu čuva...

A Bog srpskog vojnika! Zenit Bijeljina!

- - - - - - - - - -

teorija koja nikad nije dokazana...

urbana legenda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back