SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace, ono sto je zanimljivo u vezi sa Generacijom Y danas jeste da je, zbog svog sarkazma, mnogo manje podlozna politickim manipulacijama koje pocivaju na emotivnosti.

Mladi su danas mahom apoliticni, jer su svesni da su sve politicke price koje se trenutno nude shit.

U osnovi, oni zele ono sto DS i LDP pricaju, ali su svesni da DS i LDP lazu. Zato ne glasaju za njih.

Zato izbore dobijaju SNS za koji glasaju sredovecni ljudi, i SPS za koji glasaju matori ljudi.

Generacija Y je takodje strasno razocarana i bez ideala je. Nema ideje, nema ideale. Osnovno razmisljanje je "E, deda je verovao u Jugoslaviju, keva u veliku Srbiju, stariji burazer u EU i liberalizam, svi su pukli, sve je shit, palim na neko normalno mesto".

Linearni pad verovanja u patriotizam, koji su potpuno ukaljali ludaci 90ih, kao i pad verovanja u uspesnu izgradnju kapitalistickog drustva zbog ludaka 00ih, doveli su dotle da omladina digne ruke i spakuje kofere.

Mozete vi da se zavaravate raznoraznim pricama, ali tako je.

Najtuznije je sto nikog vise nije briga.

- - - - - - - - - -

Можда је и мене орегазило време :lol:

Одох ја на спавање.

Nije, ti si car. :)

:cmok:

Laku noc.

C'est ca. Од скакања за козама до блазираности приличне папагају који се прејео сахер торте, а висока цивилизација коју имамо да покажемо у средини је бјело дугме, кец, и чоколадне бананице.

C'est ca. Од скакања за козама до блазираности приличне папагају који се прејео сахер торте, а висока цивилизација коју имамо да покажемо у средини је бјело дугме, кец, и чоколадне бананице.

Sto bi rekli u Kazablanci, "We'll always have Makarska".

Kada gledam emisiju Mile Aleckovic, i nekog njenog gosta, osecam se 67 godina stariji...Jbo te Bog kakva zena... Sveti Sava, Crkva, raspece, sabornost, sukob Stefana i Vukana... Zatrti kulturni identitet srpskog naroda, okupacija, oni koji mrze sami u sebi, psiholoski covek koji sam sebe negira, Srbi ne mrze, na zapadu mrze, najveca oralna osobina srpskog naroda je gostoprimstvo, gostimo strance, mnogo volimo goste... Bog nije ni levo ni desno nego je gore u visinama... Mi kao narod smo uvek vodili racuna o nasim bliznjima..

Majko moja:sad2:

Odoh da popijem Brufen.

Poslednja izmena:
Preskocili smo neku generaciju.

U USA su seksualnu i kulturolosku revoluciju izneli Bejbi bumeri (rodjeni 40ih, 50ih i 60ih).

U Srbiji to vec pocinje da radi generacija Y (rodjeni 80ih i 90ih).

Kod mladih danas se jako ceni sarkazam. Sarkazam je znak otresitosti i inteligencije.

Kod starih je sarkazam znak vulgarnosti, nehumanosti i bezobrazluka.

Problem je sto su mladi izgradili subkulturu na internetu, od kojeg su zavisni.

Bice zavisni bas kao i njihova deca, i za 25 godina.

Zato mislim da ce neko ko danas ima 25 godina biti mnogo manje pogubljen u vremenu i prostoru za 25 godina, nego danasnjih 50-godisnjak.

po ovome ispada da je 95% na ovom forumu matoro...:mrgreen:

Није баш тако... припаднице младих генерација (оних кад је код нас био рат) са којима сам ја у контакту су честите и поштене... :p

- - - - - - - - - -

Помаже Бог!

IMG_6411-610x330.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back