Kaži brate Flamine, šta te muči?
Ништа, далеко било. Пу-пу, у воду. Неке људе не можеш да промениш а када слушају ова срања

- - - - - - - - - -
Не будем лењ и погледам где је сниман видео.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaži brate Flamine, šta te muči?
des svaroze![]()
čao Mickili! Koko leđa?
nikako. pokusala da sredim stan, ali ne ide![]()
Mi, deca smo uvek dobri.
Zemunci, srećna vam Zavetna slava Krstovdan !
Е, има код мене у крају један баш леп графит сличне теме.
Фотографисаћу па ћу вам окачити.
Јуче сам била у Камијевом Лесковцу.
Успут видех графит: Мењам Дедиње за Космет!
И могу вам рећи, баш сам се замислила.![]()
Код мене се деца расцртала...
![]()
Здраво, Софи.
Добро вече!
Малочас кад кроасан помену "народ", сетих шта сам хтео да напишем још пре 2/3 недеље.
Шта ја мислим о народу који данас живи у Србији: стока, хохштаплери и нерадници... (у нецензурисаној верзији и: пичкетине у души). А за ову моју радикалну промену, заслужан је управо народ. Наиме, био сам у аква-парку и чекао у реду за гуму (оне за тобоган). Стајао сам са другаром који је у једном тренутку хтео да изађе из реда и рекао ми да узмем за обојицу. Дошао сам на ред, узео гуму, викнуо другара додао му гуму и чекао следећу. У том тренутку, са леђа ми се обраћа истетовирани билмез с кајлом око врата који почиње да ми држи слово како не могу да узмем две гуме. Кажем му да је другар стајао самном и рекао да узмем за обојицу да не бисмо правили гужву. Лик ми на то каже: Не није стајао са тобом у реду! Сад ћеш да се склониш, ја ћу да узмем гуму, па можеш да узмеш гуму после мене ако те неко пусти иза! - Онда она гологузија, поносна на свог праведника и Србенду који се издрао на клинца поносно кличе: тако је! изађи из реда! - Е тада сам ја схватио шта је "народ". То су ови из реда који том истом истетовираном не би рекли реч да је био у мојој ситуацији. То ми је само помогло да створим комплетну слику. То је пазла која је недостојала да попуни ово: "пичкетине у души". Душа масе, душа народа= душа пичкетина.
Jel' pajser i tebe ispalio kao mene?
Ma ono kad sam išao na more, pajser nije teo da se vidimo. a ja spremio štos sličica da mu ponesem, uzeo od klinaca iz kraja.![]()