SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kaži brate Flamine, šta te muči?

Ништа, далеко било. Пу-пу, у воду. Неке људе не можеш да промениш а када слушају ова срања :lol: поред тебе онда уђе у главу ма колико да је глупо.

- - - - - - - - - -

Не будем лењ и погледам где је сниман видео. :roll:

adj1XZw.png

- - - - - - - - - -

trebalo bi i Dzakic da se bori danas, mecevi su u najavi od 17-22h.

Е, има код мене у крају један баш леп графит сличне теме.
Фотографисаћу па ћу вам окачити. :)

Јуче сам била у Камијевом Лесковцу.
Успут видех графит: Мењам Дедиње за Космет!
И могу вам рећи, баш сам се замислила. :think:

Код мене се деца расцртала...:lol:

giphy1.gif

Здраво, Софи.

Jel' pajser i tebe ispalio kao mene?

Прочитам Пекића (Ходочашће Арсенија Његована) и одмах се сетим овог свог поста:
Добро вече!

Малочас кад кроасан помену "народ", сетих шта сам хтео да напишем још пре 2/3 недеље.

Шта ја мислим о народу који данас живи у Србији: стока, хохштаплери и нерадници... (у нецензурисаној верзији и: пичкетине у души). А за ову моју радикалну промену, заслужан је управо народ. Наиме, био сам у аква-парку и чекао у реду за гуму (оне за тобоган). Стајао сам са другаром који је у једном тренутку хтео да изађе из реда и рекао ми да узмем за обојицу. Дошао сам на ред, узео гуму, викнуо другара додао му гуму и чекао следећу. У том тренутку, са леђа ми се обраћа истетовирани билмез с кајлом око врата који почиње да ми држи слово како не могу да узмем две гуме. Кажем му да је другар стајао самном и рекао да узмем за обојицу да не бисмо правили гужву. Лик ми на то каже: Не није стајао са тобом у реду! Сад ћеш да се склониш, ја ћу да узмем гуму, па можеш да узмеш гуму после мене ако те неко пусти иза! - Онда она гологузија, поносна на свог праведника и Србенду који се издрао на клинца поносно кличе: тако је! изађи из реда! - Е тада сам ја схватио шта је "народ". То су ови из реда који том истом истетовираном не би рекли реч да је био у мојој ситуацији. То ми је само помогло да створим комплетну слику. То је пазла која је недостојала да попуни ово: "пичкетине у души". Душа масе, душа народа= душа пичкетина.

Хвала небесима што нисам усамљен на овом свету! Живео Арсеније Његован! Мој брат по оружју! Станодавац и кућевласник! Човек од укуса у мору кича!

Хвала Пекићу што ми је створио пријатеља!

Јес да смо рођени у различито време, али су нам непријатељи исти! Народне "вође" сурове пајсерчине!

Арсеније је бар имао тај луксуз да су му непријатељи прочитали нешто више од "Сервирај за победу" и како се намешта карданска осовина.

jel si videla Kamicka tamo?

- - - - - - - - - -

Jel' pajser i tebe ispalio kao mene?

ispalio te?

cekaj dogovorili ste da se vidite i nije te sacekao ili to bese ono kad si isao na more pa ste se prepucavali ovde?

ja sam inace bio u vojsci u Nisu...i bilo je par likova iz Leskovca samnom u klasi, znaci ziveli smo zajedno godinu dana...i mahom su to teske neobrazovane i poluretardirane sirovine...samo jedan od njih desetak je bio totalni kralj car i mega zajebant, Mario Djokic iz Malog Vucja...zato razumem Kamijevu frustriranost okolinom i skim zivi tamo jer znam iz prve ruke kakvi su to pajseri...ali ako je Kamicak ispalio Refa, to nije kul.

Ma ono kad sam išao na more, pajser nije teo da se vidimo. a ja spremio štos sličica da mu ponesem, uzeo od klinaca iz kraja. :sad2:

- - - - - - - - - -

Vidim Nosfija još puno boli kad mu neko saspe istinu u lice. Odgovaralo mu dok su svi ćutali na njegove copy/paste nezrele fore. :mrgreen:
Neka, nije Nosfi glup, ukapiraće gde greši, jednom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back