- Poruka
- 62.443
Kami jednako koristi i levicu i desnicu pa se raduje.
Ja nikada ne koristim levicu.
- - - - - - - - - -
daj predloge za duele ..sta fali da cujemo i neku pametnu ideju![]()
Lebron Dzejms vs Majkl Dzordan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kami jednako koristi i levicu i desnicu pa se raduje.
daj predloge za duele ..sta fali da cujemo i neku pametnu ideju![]()
Lebron Dzejms vs Majkl Dzordan.

tacno sam znao..puna usta a u njima.. paucina
potpuno neinventivno ali znas da drzis slovo![]()

to je ono sto sam juce rekla. svi puni neke kritike a niko da pusti pametan predlog.

Ma povuci me za patku.

to je ono sto sam juce rekla. svi puni neke kritike a niko da pusti pametan predlog.
Vi mislite da je u redu ovakav neukus i "duel"?
I za to jos treba da se otvori posebna tema?

Ma povuci me za patku.

ja postavih pitanje za predloge za duele ali se balon izduvao i nema predloge![]()
Što si čkapi, napiši mu lepo za šta da te povuče, a ne te neke kva-kva gumene igračkice. Siso.![]()

Pa neće kami da piše ozbiljno... o čemu bi, realno? Ali je super kad trebamo da spamujemo i smaramo, rado prihvati.![]()

ne povlacim ja patke..zamenio si me sa sobom
znaci nista konkretno i pametno da predlozis.. iskreno to sam i ocekivao
njaskis..njaskis a kad ti se da konkretna mogucnost ono prc..izduvas se kao balon![]()

Pa neće kami da piše ozbiljno... o čemu bi, realno? Ali je super kad trebamo da spamujemo i smaramo, rado prihvati.![]()
Ja na Krstarici imam vise ozbiljnih postova od 50 % forumasa zajedno, pa na kub. Na hiljade takvih postova mi je i izbrisano iz arhive, umesto da ih okace na naslovnu, da nauce ljudi nesto.

Od tebe da nauče? zar prvo ne bi ti morao da učiš i naučiš?![]()
Umesto da osude, i Tab i Nina dolaze da podrze nekukus u kafani, zajedno sa ove dve ovce.
Nemaš ti ništa.Ovde jedino Tab pošteno zarađuje platu.I toga treba da se setiš ponekad.Ja na Krstarici imam vise ozbiljnih postova od 50 % forumasa zajedno, pa na kub. Na hiljade takvih postova mi je i izbrisano iz arhive, umesto da ih okace na naslovnu, da nauce ljudi nesto.
a da mi napravimo jednu duel temu oko ovog?
verujem da ce poseta skociti u nebesa![]()