- Poruka
- 403.600
Naravno, imam svoje more. Hoćeš da proveriš?![]()
Jok..samo sigurica...nista mucak, grasak.. cvrc..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, imam svoje more. Hoćeš da proveriš?![]()

e, davno smo ludo_pile_glodje_kosku i ja konstatovale neke cinjenice oko zeMskih avatara i tih istih zena u rl.![]()
Ima li neko pametan da mi odgovori zašto je "industrijska struja" skuplja od one koju troše domaćinstva? Koja je logika da oni koji više troše skuplje plaćaju? I ne samo struja... i voda i odvoz smeća je koliko znam skuplje za pravna lica nego za fizička... Zašto???
Ovde moram da reagujem... moj drug Ivan nije retardiran... toliko. Milica jeste malo više.
Dobro jutro dobri ljudi.

Kod kuma slava kukavče, moram naučit da povedem nešto, ja sam dolibaša... ma roDŽeni BeograDŽani ne znaju šta je to...![]()
Dobre devojcice....![]()

ne smem javno da kazem![]()
znaci, neko tajno ogovaranje je u pitanju...to me onda i ne zanima....
reci mi samo jel to mozda Lenka na avataru ili?

Шта каже о мени мој аватар?![]()

E, jesam... i reko mi da ti samo uzmem Frontline, ne treba za tebe ogrlica.![]()

Da treba da ides opet na godisnji odmor...Шта каже о мени мој аватар?![]()

bogu hvala, stalno mi prenosis buve![]()

bogu hvala, stalno mi prenosis buve![]()

Da treba da ides opet na godisnji odmor...
- - - - - - - - - -
![]()
Uvek kad te šetam, ali sad nema problema, možeš da piškiš i bude srećna bez buva.![]()
a jesi uzeo i sebi neku ogrlicu ili? ne mozes covece tako da setas po gradu pun buva.

Uvek kad te šetam, ali sad nema problema, možeš da piškiš i bude srećna bez buva.
- - - - - - - - - -
Zeznula se, nisu to buve.![]()

Наравно Рифкице, теби је све дозвољено, све док си добар.Jel' smem ja da odgovorim?
Bardan Sofka
Не, не...да видимо колико си добра психолошкиња.ne gledam ja u sudbinu![]()

On ih ima dva puta godišnje po 6 meseci.![]()

Uvek kad te šetam, ali sad nema problema, možeš da piškiš i bude srećna bez buva.
- - - - - - - - - -
Zeznula se, nisu to buve.![]()

Наравно Рифкице, теби је све дозвољено, све док си добар.![]()
ma uzasOn ih ima dva puta godišnje po 6 meseci.![]()
necu javno. odoh u shoping pa kad se vratim posaljem ti ppНе, не...да видимо колико си добра психолошкиња.![]()
ali samo tebi!