SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vazno je ziveti punim plucima, veseliti se, dobro jeste, piti i imati sto vise seksa.

Ziveti zivot kao u Dekameronu ili kao da je 5. april 1941. uz znanje sta ce biti sutradan.

Jer je situacija ista.

brate, nemoj da siris defetizam...bice bolje, dace Bog

2c2tEvT.png

- - - - - - - - - -

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Nosferatu___.
:cmok2:

nije ti losa ova propast ..:lol:

a vas dve se palite na defetizam? ti Sunci dobra i ovaj terorista ovde, nesto mi niste istih shvatanja a slozile se....

nesto ne stima tu...

brate, nemoj da siris defetizam...bice bolje, dace Bog

Sto bi rekli na Tibetu, vise srece u sledecem zivotu.

Zelim Vam svima reinkarnaciju u okrugu Oranz.

Iako, kakve smo srece, rodicemo se u jednoj od onih postapokaliptickih Amerika koje ocekujemo u ovom zivotu.

- - - - - - - - - -

a vas dve se palite na defetizam? ti Sunci dobra i ovaj terorista ovde, nesto mi niste istih shvatanja a slozile se....

nesto ne stima tu...

To je samo prihvatanje cinjenica.

Koje su uznemiriujuce do krajnosti.

Sto bi rekli na Tibetu, vise srece u sledecem zivotu.

Zelim Vam svima reinkarnaciju u okrugu Oranz.

Iako, kakve smo srece, rodicemo se u jednoj od onih postapokaliptickih Amerika koje ocekujemo u ovom zivotu.

- - - - - - - - - -

To je samo prihvatanje cinjenica.

Koje su uznemiriujuce do krajnosti.

Jednostavno sam realna. Pomirila sam se sa činjenicom da nas niko nikada neće moći izvući iz ovog živog blata. Ma koje blato, go*na!
Ne verujem u priče za malu decu.
Bolje biti neće sigurno - nikada, jer jednostavno - NEMA ŠANSE! NEMA NAČINA da se bilo šta u ovoj Državi dovede u red
Ležem s' nadom da ili neću da se probudim i skratim sebi muke ili ću se probuditi na nekom drugom mestu i skapirati da je sve to samo bio san.
Spavam ko beba.
Ujutro se probudim, vidim da sam opet gde sam bila i kažem sebi
-e da ga hbem, moraš da "čekaš" do sutra.
S-rem se ja na taj život

Jednostavno sam realna. Pomirila sam se sa činjenicom da nas niko nikada neće moći izvući iz ovog živog blata. Ma koje blato, go*na!
Bolje biti neće sigurno - nikada.
Ležem s' nadom da ili neću da se probudim i skratim sebi muke ili ću se probuditi na nekom drugom mestu i skapirati da je sve to samo bio san.
Spavam ko beba.
S-rem se ja na taj život

Nazalost Sunci, znam sta mi pricas.

Mi smo svi kolektivno u zombi depresiji.

Jedina nada je bekstvo iz proklete avlije.

U izostanku toga... Pa. Sta se moze.

Bolje biti neće sigurno - nikada, jer jednostavno - NEMA ŠANSE! NEMA NAČINA da se bilo šta u ovoj Državi dovede u red
Spavam ko beba.
S-rem se ja na taj život

au Sunci...

pa zar ima drzava u kojoj ce neko da te izvuce?

u svakoj moras sama da se potrudis i uradis nesto za sebe, i za one koje zoves svojima...

samo je u nasoj drzavi to teze, ali ipak i dalje moras sama nesto da uradis...

- - - - - - - - - -

mene interesuje samo ono,a ne ta tvoja misao, smiso ili sta je pisac hteo da kaze....:zkez:

da, znam ja o cemu ti razmisljas po ceo dan, procitao sam te...

Nazalost Sunci, znam sta mi pricas.

Mi smo svi kolektivno u zombi depresiji.

Jedina nada je bekstvo iz proklete avlije.

U izostanku toga... Pa. Sta se moze.

Спој обломовштине и дефетизма.

Може се много тога. Нарочито ви млади и образовани. Али вас - мрзи, лепше вам је да идете лакшим путем. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back