- Poruka
- 62.443
Ne znam braco, ja mislim da je po sredi neka zavera da se naskodi tim casnim mladim ljudima.
Jer su Srbi.
MrzU nas strani dusmani

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam braco, ja mislim da je po sredi neka zavera da se naskodi tim casnim mladim ljudima.
Jer su Srbi.

Jer su Srbi.
to i ja mislim, izgleda da je nemac namerno dosao u srbiju da mu neko ugrozi zivot i da ga skoro ubije i imace unucima da prica lepe uspomene o hematomu na mozgu....
mora da je neki mazohista u pitanju sa zeljom da ga neko samoubije....

Kakav audio snimak?
Mozda da bolesnici poput junka i drdoktora ne bi iz toga konstruisali neke svoje histericne teorije.
- - - - - - - - - -
Oni vas mrze, a vi bi im uskracivali osnovna ljudska prava, sto oni vama nikada ne bi radili.
Vi ste genijalci.![]()
pa radi, malterise zida...
zasto bi momci koji su napadnuti skockali pricu...nisu oni pocinili krivicno delo i naneli nekom hematom na mozgu????
postoje kamere koje snimaju samo video i kamere koje snimaju i audio i video. meni nije poznato da li je ova kamera audio video ili samo video. ali posto je 99% nadzornih kamera samo video zapis, to bi bio odgovor.
kao sto vidis dali su prvobitne izjave "napadaci"... sta su kasnije menjali u izjavama ne znam to se inace cesto desava...ipak je to nesa slina...on je i inace vrlo konfuzan kad prica...a moguce je da su ga napali i jer je nemac...ipak potrebno je da cujemo vise detalja, ocigledno je da MUP hapsi ali izgleda da hapse sa ne bas potpunim cinjenicama koga i za sta treba hapsiti.
Nema spavanja... večeras se zagrijavamo za sutrašnju utakmicu i proslavu svjetske titule!!!
Nema spavanja... večeras se zagrijavamo za sutrašnju utakmicu i proslavu svjetske titule!!!
Ja se samo nadam da nece terati sjajne kosarkase da se penju na onu terasu Starog Dvora kad dodju kuci.
Svako ko se popeo na tu terasu da se obrati naciji je prosao neslavno.

Нетачно. Данас свака трафика има камеру са аудио записом, а ова камера је очигледно на неком продајном објекту.
'ajde sad stvarno o'ladite od teških tema!
to mi nije poznato...banke koje drze milione nemaju audio zapis a imaju trafike?
nisam bas siguran Sur, to mozda neki gazda koji je bolesno nepoverljiv prema radnicima pa instalirao, a inace to nije praksa, niti trafike mogu da finansiraju takve skupe sisteme nadzora.
За трафике знам поуздано, и то не једна већ две камере, са аудио записом. Ова несрећница што ради у трафици у мом комшилуку била новчано кажњена јер су баш преко аудио записа чули да није нудила оно што је требала да нуди.
kao sto vidis dali su prvobitne izjave "napadaci"... sta su kasnije menjali u izjavama ne znam to se inace cesto desava...ipak je to nesa slina...on je i inace vrlo konfuzan kad prica...a moguce je da su ga napali i jer je nemac...ipak potrebno je da cujemo vise detalja, ocigledno je da MUP hapsi ali izgleda da hapse sa ne bas potpunim cinjenicama koga i za sta treba hapsti.
![]()
POLICIJA PRIVELA TRI OSOBE UČESNIKE TUČE
Tanjug | subota, 13.09.2014. | 19:12
Tri osobe koje su prisustvovale tuči u kojoj je povređen nemački državljanin večeras su privedene
Tuča u kojoj je napadnut nemački državljanin D.H. (27), koji je u Beograd došao radi učešća na konferenciji o pravima LGBG populacije, dogodila se prošle noći oko 3.00 sata u Brankovoj ulici.
"Napadači su uhapšeni u dva grada u Srbiji i trenutno se nalaze u rukama policije", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog nemilog događaja, dodaje se u saopštenju.
Nemački državljanin D.H. (27), napadnut rano jutros na Zelenom vencu gde je zadobio teške telesne povrede, probudio se posle operacije u Urgentnom centru a zvaničnici Srbije i nevladine organizacije oštro osuđuju napad.
Откуд знаш да банке немају камере са аудио записом?
За трафике знам поуздано, и то не једна већ две камере, са аудио записом. Ова несрећница што ради у трафици у мом комшилуку била новчано кажњена јер су баш преко аудио записа чули да није нудила оно што је требала да нуди.
Сад ме баш занима на ком објекту је ова камера што је снимила цео случај?
što nisi ustavio mercedes što je prošo prvi
ti nas ovdi ****** samo što smo Srbi

Jel to ono "Da li ste zainteresovani i za novi Orbit sa ukusom papaje?"
Па, ваљда, стално нешто нуде.![]()
Која основна људска права ускраћујем наказама које живе у мржњи према свему нормалном и пристојном.