- Poruka
- 62.443
A jesi i ti za ovi ******, ko nemac? Aj' dođeš u veliki grad da te biju vako sleđa?![]()
Jesam.
Vole srpske patriote sledja, znam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jesi i ti za ovi ******, ko nemac? Aj' dođeš u veliki grad da te biju vako sleđa?![]()
Vidiš na snimku da su imali neku frku i da nije "iz čistog mira"...Jesam.
- - - - - - - - - -
Sto su ga napali, jer je gej stranac?![]()
Jesam.
Vole srpske patriote sledja, znam....

Odakle ti ideja da je ovaj patriota? Možda je samo poremećen, koiti?![]()
Vidiš na snimku da su imali neku frku i da nije "iz čista mira"...
Ne vidim, ovi ga nisu ni pipnuli pre toga, lik je ocigledno nasilnik i olos.
Koliko neko mora da bude mentalno retardiran da misli da sam Hrvat?
YBT, ko su ovi ljudi?
Jesam.
- - - - - - - - - -
Sto su ga napali, jer je gej stranac?![]()
Pa klasicni Srbi, njima su dobre fore one kojima insinuiraju da si Hrvat, Balija, Siptar i gej.
Mislim, hajde ti njima objasni da su to glupe fore.
Ne mozes, njima je to fora. CKM i Tarzanija se prave za takve, oni su im ciljna grupa.
Eto Refketu celog zivota govorili da su to dobre fore, i on covek ne zna za drugu vrstu sale.
ne znam, tesko je na osnovu snimka bez konteksta sta li su pricali, dobacivali da li je bilo prozivke itd, tesko je zakljuciti sta je povod....ipak vidi se da pricaju nesto u drustvu i ovaj drzi onako stav mase rucicama ali ne vidi se realno agresija, nikakvi kontakti, guranje bilo sta....i on ga je napao tek kad je okrenuo ledja, dakle kao svaki pravi srpski junak, junacina...
ali na snimku se vidi i jos jedna vazna stvar, da je samo jedan udarac bio, samo jedan ga je udario, nije bilo napada da su ga tukla trojica kako je nesa slina pricao...sto je vrlo nelogicno jer su oni imali snimak i analizirali ga, on je mora znati da nije toga bilo. posle toga se ova dvojica rvaju malo i to je to nema nikakve dalje tuce.

Ruka mu se junačka pozlatila... ovo treba neki narodni guslar opjevat':
Sta pricas to?
Kapiram da hoces da se sprdas ali ovakve stvari nisu za sprdnju, i mislim da smo svi toga svesni.
Malo sam bio sarkastičan... mada, ništa ovo nije strašno... ovakvi incidenti se dešavaju u Bg svako drugo veče...
Malo sam bio sarkastičan... mada, ništa ovo nije strašno... ovakvi incidenti se dešavaju u Bg svako drugo veče...
Naravno da osuđujem ovaj napad... ali ni više ni manje nego napad na npr. nekog strejt Šumadinca iz Kg-a...Strasno je to sto je jedan covek u kriticnom stanju, sto javnost masivno podrzava sta se desilo jer je zrtva gej, neki skrivenije a neki neskriveno kao ovaj idiot junk.
I sto ne postoji nikakva strategija za suzbijanje takvog nasilja, na primer kod nas u Kragujevcu se degenerisani adolescenti bodu nozevima po Staroj Koloniji vec godinama, i svi to kuliraju dok se ne dogodi da ubodu neku ugledniju osobu pa stvar dospe u novine.
Recimo, kad je Kovacevic umalo ubio Stajnhauera, gomila ljudi je okarakterisala Kovacevica kao zrtvu zavere, jer je Stajnhauer Amerikanac i Jevrejin.

Meni se čini, po ovom snimku, da to što je gej nema nikakve veze sa incidentom...Е али није поента 'обична' туча, овде је нападнут геј!!!
Ја на снимку не видим ни да је геј, ни да је Немац, видим младиће међу којима струји нека тензија, али ни разлог њој не видим, тј, не чујем. Све у свему, да младић није геј (како кажу), и ова туча би прошла као свакодневни инцидент - непримећено.
И ја мислим да геј агитација није ствар за спрдњу. То треба све тамо у цивилизацију заједно са симпатизерима.

Meni se čini, po ovom snimku, da to što je gej nema nikakve veze sa incidentom...