gost 352012
Domaćin
- Poruka
- 3.964
Па да изгубимо, ондаК, да би добили ови што се кладе?![]()
Aj da urgiramo kod Obame da ipak dobijemo. I utakmicu i pare. A?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па да изгубимо, ондаК, да би добили ови што се кладе?![]()

Aj da urgiramo kod Obame da ipak dobijemo. I utakmicu i pare. A?![]()

Мислим да интелигенција не игра пресудну улогу у конкре(вет)ним стварима, мислим оно - ова фаца би била диван 'подстрек' с бицепса у тим моментима чак и супер интелигентним цурама.![]()

ma, na neženjenje na jugu...nije to isto ko ovde...

Treba ih tući pesnicama u stomak i bubrege a da sudije to ne vide.Како су Французи играли последњу четвртину, што рече коментатор: да су бацили камион - прошао би кроз обруч. То се не виђа често, не знам кад сам гледао неку утакмицу да једна екипа толико добро шутира тројке, добро су наши момци издржали, тиме је победа још вреднија. А шта ће бити притив Американаца неам појма, нисам оптимист ал нисам био оптимист ни против Грка ни против Бразила а десило се што се десило. Момци треба добро да се одморе, и ако се "коцкице" поклопе, уз распуцаних бар 3 играча, можемо играти против њих, рачунам на Теодосића Богдановића Радуљицу и Марковића, Бјелица нек им ломи одбрану и убаци десетак поена и ето нас на 70 - 80 поена, треба добром одбраном зауставити њихове шутере, можда то и неће бити проблем ал треба исконтролисати њихов скок у нападу.

Prirodna inteligencija je jako bitna za sve, pa cak i za sex![]()

Gde ovde, u Ercegov'ni, Crnoj Gori, Raškoj ili u doseljeništvu u Beogradu?![]()

Desi Labahudine, uskoro će ponoć, pa da se i ti vode napiješ ko čo'ek, a ne da si žedan ko nindža.![]()

Štas ti ono skoro pisao, da dugo nisi imo sekasa?![]()

Adorno je bio veliki humanista, i zato cemo mu oprostiti sto je imao simpatije prema komunjarama.

Da vidis ti kako je citati Adornove tekstove za ispit iz Uvoda u filozofiju...![]()
pogrešno, od ponoći ne pijem vodu...![]()

Je li to neki NBG izraz?![]()
A jesi ti pglu kad ne zarumeš?