SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим да интелигенција не игра пресудну улогу у конкре(вет)ним стварима, мислим оно - ова фаца би била диван 'подстрек' с бицепса у тим моментима чак и супер интелигентним цурама. :mrgreen:

Prirodna inteligencija je jako bitna za sve, pa cak i za sex :mrgreen:

Како су Французи играли последњу четвртину, што рече коментатор: да су бацили камион - прошао би кроз обруч. То се не виђа често, не знам кад сам гледао неку утакмицу да једна екипа толико добро шутира тројке, добро су наши момци издржали, тиме је победа још вреднија. А шта ће бити притив Американаца неам појма, нисам оптимист ал нисам био оптимист ни против Грка ни против Бразила а десило се што се десило. Момци треба добро да се одморе, и ако се "коцкице" поклопе, уз распуцаних бар 3 играча, можемо играти против њих, рачунам на Теодосића Богдановића Радуљицу и Марковића, Бјелица нек им ломи одбрану и убаци десетак поена и ето нас на 70 - 80 поена, треба добром одбраном зауставити њихове шутере, можда то и неће бити проблем ал треба исконтролисати њихов скок у нападу.

Како су Французи играли последњу четвртину, што рече коментатор: да су бацили камион - прошао би кроз обруч. То се не виђа често, не знам кад сам гледао неку утакмицу да једна екипа толико добро шутира тројке, добро су наши момци издржали, тиме је победа још вреднија. А шта ће бити притив Американаца неам појма, нисам оптимист ал нисам био оптимист ни против Грка ни против Бразила а десило се што се десило. Момци треба добро да се одморе, и ако се "коцкице" поклопе, уз распуцаних бар 3 играча, можемо играти против њих, рачунам на Теодосића Богдановића Радуљицу и Марковића, Бјелица нек им ломи одбрану и убаци десетак поена и ето нас на 70 - 80 поена, треба добром одбраном зауставити њихове шутере, можда то и неће бити проблем ал треба исконтролисати њихов скок у нападу.
Treba ih tući pesnicama u stomak i bubrege a da sudije to ne vide. :(

Adorno kaze da nema vise poezije posle Ausvica, i ja se tu apsolutno slazem.

Stanje umetnosti u svetu danas je bleda senka 19. veka.

Belle Epoque ce ostati apeks ljudskog umetnickog razvoja.

Da li je covecanstvo za sva svoja zla kaznjeno nemerljivom gluposcu? Istrazivanja pokazuju da jeste!

Homo Sapiens Sapiens je bio najinteligentniji 1980, tada opada prosecni IQ planete zbog cinjenice da se pametni slabije razmnozavaju.

Da li je nasa buducnost debilizam?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back