SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, али је игра готива. И цео фазон одласка на стадион ( старе новине за под дупе 10 кинте, кикирики, пиво, сок, урлање ликова са трибина, јауци код промашаја, срећа кад падне гол, псовање)

jeste, istina, samo to je bilo pre 20-30godina...sada nazalost dozivljaj umnogome kvare horde neobrazovanih i retardiranih navijaca"huligana" koji ne dolaze na utakmice jer se voli sport nego jer se mrzi onaj preko pura.

Gosti, je li to fala Bogu idete, što još malo, ne daj Bože, ne ostanete?!

To je jedan od razloga zasto necu da se zenim, jer moram da se foliram sa gostima. Ovako lepo, svako od mog uskog kruga prijatelja zna kako se ja ponasam kod kuce i kod njih, i samo takvi gosti mi dolaze. Znaci apsolutno dranje dok se gleda sport, prezderavanje , pljuvanje po svemu i svacemu... Bahato, samo bahato...

Предлог Носфију за тет:

--17.jpg

Verovatno, pa onda i postoji mogucnost da te zbog bicepsa muvaju neke hipi-cure.:mrgreen:

:hahaha:

Мислим да би и хипи-цурама било тешко да пренебрегну 'ваку фацу на бицепсима. :lol:

To je jedan od razloga zasto necu da se zenim, jer moram da se foliram sa gostima. Ovako lepo, svako od mog uskog kruga prijatelja zna kako se ja ponasam kod kuce i kod njih, i samo takvi gosti mi dolaze. Znaci apsolutno dranje dok se gleda sport, prezderavanje , pljuvanje po svemu i svacemu... Bahato, samo bahato...

Ja se unervozim kad se skupe djeca pa krenu da vrište, trče po kući i ruše stvari...

:hahaha:

Мислим да би и хипи-цурама било тешко да пренебрегну 'ваку фацу на бицепсима. :lol:

Pa onim inteligentnijem da. Doduse, Nosfiju je problem sto su cure koje bi ga ispratile po intligenciji bas velika retkost; a tek pa od tog malog broja grupe super-inteligentnih je jos manji broj njih koje su normalne i nisu preplasene nekakvim glupostima i debilizmima.

- - - - - - - - - -

Ja se unervozim kad se skupe djeca pa krenu da vrište, trče po kući i ruše stvari...

Meni za musku decu ne bi bio problem, postrojio bih ih skroz. Sa zenskom ne znam kako bih, verovatno lose, jer ne umem sa zenama.

Болдовано је истина. Као сада што доминира Теодосић или Богдановић а као Белица је најбољи.
Ја би волео да оперемо амере али...тешко. Скачу бре пет метара у вис. :lol:

necemo izgubiti -50 ko sto se ustase nadaju...ali -20 je realno.

Па, најбоље да и не играмо ту утакмицу, него да предамо у старту? :roll:

Одакле вам овај дефетистички став? Само немојте да га правдате са: 'Само смо реални'. Спорт се и игра зато што се очекују 'немогући' и 'нереални' резултати.
Слажем се, противника не треба подценити, али не треба ни себе подценити. Напротив, треба веровати у себе, само тако могу да се остваре резултати.

Pa onim inteligentnijem da. Doduse, Nosfiju je problem sto su cure koje bi ga ispratile po intligenciji bas velika retkost; a tek pa od tog malog broja grupe super-inteligentnih je jos manji broj njih koje su normalne i nisu preplasene nekakvim glupostima i debilizmima.

.

Мислим да интелигенција не игра пресудну улогу у конкре(вет)ним стварима, мислим оно - ова фаца би била диван 'подстрек' с бицепса у тим моментима чак и супер интелигентним цурама. :mrgreen:

Па, најбоље да и не играмо ту утакмицу, него да предамо у старту? :roll:

Одакле вам овај дефетистички став? Само немојте да га правдате са: 'Само смо реални'. Спорт се и игра зато што се очекују 'немогући' и 'нереални' резултати.
Слажем се, противника не треба подценити, али не треба ни себе подценити. Напротив, треба веровати у себе, само тако могу да се остваре резултати.
Ovo je kladioničarski stav. A ti ako misliš da treba dati pare na autsajdera jer se čuda dešavaju, zaigraj tiket, dva da se opariš. :manikir:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back