SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teško ćeš naći čistiji od ovog koji se filtrira preko Save sa jedne i Dunava sa druge strane. A to i sam znaš. :per:

- - - - - - - - - -

Moja uredna, nema oglasa, iskrivljeni fotografija, profila i koječega. :whistling:

- - - - - - - - - -

Belvil ima samo lokaciju (koja i nije nešto dobra, jer je između buvljaka i GSP baze, na ledini. Zgrade su takve da ih niko neće, očajna gradnja koja je poslužila samo za pranje para.

Код вас се осећа барски гас. :cool:

Бре, до скора си имао мочвару у непосредној близини. :)

Претпоставила сам, зато сам и написала да си (удобно) пајкила. ;)

Како му нису дали, кад је раселио Цигане. Очистио Белвил, и ко зна које још добре локације, пре него што се уградио у њих.

Raseljeni su samo privremeno, pa vraceni odmah posle Univerzijade.
Znam da je i tad bilo problema i nedoumica, da li je to u nadleznosti MUP-a ili grada.

Sto se tice pajkanja, meni i nije bilo narocito udobno jer nisam mogla da uticem ni na sta, ni tad ni sad, niti posebno zavisim od proslih i sadasnjih, ali su mnogi mirnije pajkili, npr oni kojima su od sadasnjih oduzeta prava po raznim osnovama.

Teško ćeš naći čistiji od ovog koji se filtrira preko Save sa jedne i Dunava sa druge strane. A to i sam znaš. :per:

- - - - - - - - - -

Moja uredna, nema oglasa, iskrivljeni fotografija, profila i koječega. :whistling:

- - - - - - - - - -

Belvil ima samo lokaciju (koja i nije nešto dobra, jer je između buvljaka i GSP baze, na ledini. Zgrade su takve da ih niko neće, očajna gradnja koja je poslužila samo za pranje para.

Па то и кажем.
Тамо где му је требало (да се угради), тамо их је и рашчистио.

Уједно и најружнији. Хехе...

To je stvar ličnog ukusa. ;)

- - - - - - - - - -

Па то и кажем.
Тамо где му је требало (да се угради), тамо их је и рашчистио.

Nema ih više kod Belivla, nema ih ispod Gazele, ali ih ima na Bežaniji. Doduše, tamo imaju i ulične brojeve, tako da ne znam koliko je legalno tj. nelegalno to naselje.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

rifet mačko, ko ima muža k'o što ga ja imam ne trebaju mu nikakvi oglasi..
nisam baš sigurna da i tvoja žena isto misli kad si ti u pitanju...zato i kriješ od nje da piskaraš na krsti...inače bi jadna umrla od stida...:cool:

To je stvar ličnog ukusa. ;)

- - - - - - - - - -

Nema ih više kod Belivla, nema ih ispod Gazele, ali ih ima na Bežaniji. Doduše, tamo imaju i ulične brojeve, tako da ne znam koliko je legalno tj. nelegalno to naselje.

Није тачно. Ево шта људи из струке имају да кажу на ту тему:

Брутализам

- - - - - - - - - -

Мени је интересантно то што ови вероваше у 'погрешно', али изградише земљу, а за време нас који верујемо у 'непогрешиво' - све то пропаде. То више говори о нама, него о њима.

Био бих задовољан и скромном кућом, ал’ на здравим темељима.

Брутализам

- - - - - - - - - -

Па добро, и ти, сад... ако је могло Краљевско позориште у Лондону да буде бруталистичко, шта фали и Новом Београду?

250px-Royal_National_Theatre_London_SouthBankCentre02.jpg

Осим тога, лепше изгледа Генексова кула, него Краљевско позориште у Лондону:

160px-Jugotours_Beograd_Dec_2003.jpg

Једноставно, обележје једног времена.

- - - - - - - - - -

Брутализам

- - - - - - - - - -

Зној тих омладинаца није здрав темељ?

Па добро, и ти, сад... ако је могло Краљевско позориште у Лондону да буде бруталистичко, шта фали и Новом Београду?

250px-Royal_National_Theatre_London_SouthBankCentre02.jpg

Осим тога, лепше изгледа Генексова кула, него Краљевско позориште у Лондону:

160px-Jugotours_Beograd_Dec_2003.jpg

Једноставно, обележје једног времена.

Јесте, Западна капија је лепша од ове ругобе у Лондону. Ако ћемо бирати ’међ два зла. :)

Зној тих омладинаца није здрав темељ?

Мени само криво што тај темељ није пукао, тамо, у време тих који су га зидали. Чисто да окусе плодове свог рада.

Да се, успут, подсетимо ко ју је рашчистио:

Izgradnja Novog Beograda je počela mnogo pre otimanja vlasti od strane komunista. Šta misliš, gde je bio aerodrom? :per:

- - - - - - - - - -

rifet mačko, ko ima muža k'o što ga ja imam ne trebaju mu nikakvi oglasi..
nisam baš sigurna da i tvoja žena isto misli kad si ti u pitanju...zato i kriješ od nje da piskaraš na krsti...inače bi jadna umrla od stida...:cool:

Nemam ja oglase, no ti. :roll:

- - - - - - - - - -

Мени је интересантно то што ови вероваше у 'погрешно', али изградише земљу, а за време нас који верујемо у 'непогрешиво' - све то пропаде. То више говори о нама, него о њима.

Lako je bilo izraditi nešto, jer je više nego ništa. Za vreme rata su nas uništavali i bombardovali i "prijatelji" i neprijatelji. A koliko su bili dobri ti koje spominješ danas vidimo, kad plaćamo sve to.

Брутализам

- - - - - - - - - -

To o čemu ti pišeš, sa linkom sa Vikipedije, nema veze sa današnjim stanjem Novog Beograda. I to znaš itekako dobro. :lol:

Много сте ми вас двојица гадљиви на 'комунистичку' градњу, а не смета вам да живите у зградама које су биле изграђене у то време. :roll:

Aјд да срушимо све из тог доба, само се питам - ко ће то све поново да изгради?

Доказ да сте антикомунисти није у пљувању оних који су направили нешто, сасвим небитно какве су песмице певали при раду.

Много сте ми вас двојица гадљиви на 'комунистичку' градњу, а не смета вам да живите у зградама које су биле изграђене у то време. :roll:

Aјд да срушимо све из тог доба, само се питам - ко ће то све поново да изгради
?

Доказ да сте антикомунисти није у пљувању оних који су направили нешто, сасвим небитно какве су песмице певали при раду.

tačno :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back