SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У Београду има сијасет локација које имају нормалне услове за живот, са одговарајућом инфраструктуром. У таквим случајевима се гледа на све, и онда НБГ пада на неко треће ил’ чевтро место. При томе мислим на блокове, јер је онај део од ауто-пута ка Дунаву и Ушћу нека сасвим друга прича.

- - - - - - - - - -

Хехе, срећа твоја па Сава није пролетос надошла. Иначе би трч’о уз брдо... :tongue2:

Valjda bi ga primio drugarski, mislim u kucu :D

Naravno da te cena kvadrata, kao i kvalitet gradnje, negiraju. Nigde u Beogradu nema infrastrukture i organizacije kao u Novo Beogradu. Imate li vi besplatne vanškolske aktivnosti za školsku decu? A organizovane izlete za penzionere? Imate li kartice sa kojima dobijate 5-10% popusta na mnoge uslgue i cene po NBGd prodavnicama? Najveća opština u Srbiji je uvela mnoge pogodnosti za svoje građane i to je veoma jaka činjenica. Juče su u bloku zamenili sve sijalice u banderama, sad blok sija ko Las Vegas. Pre toga zelenilo sve sredilo i očistilo... radi se. I tako blok po blok.

Све што си набројао постоји у другим градским општинама, а што се цене станова тиче... Она је више везана за.. Што би Јенглези рекли, sine nobilitate. :lol:

jel ovo kafana?
- jeste...

jel može pesma?
- može

EVO PESMA ZA RIFETA I NJEGOVE DRUGARE

po selu se priča da se ženim ja
a devojke misle da je istina
:rotf:

- - - - - - - - - -

kažu ljudi da se mnogo radi po Njemačkoj
i da se nema vremena za kafane

a možda i lažu?
:think:

kako ko...meni se može da radim koliko i kad ja hoću... ;)

a i evo me u autobusu, idemo za kosova republjik....:mrgreen:
mrzi me da vozim 2.250 km..

20140912_110040.jpg

Sreća pa smo videli na tvom singl profilu kako si vitka i osunčana. Sad ti svi zavidimo. :sad2:

vitka nisam niti želim da budem...ima me tamo gde treba da me ima...i svi muškarci to obožavanju...svi osim pedera...

- - - - - - - - - -

Sreća pa smo videli na tvom singl profilu kako si vitka i osunčana. Sad ti svi zavidimo. :sad2:

vitka nisam niti želim da budem...ima me tamo gde treba da me ima...i svi muškarci to obožavanju...svi osim pedera...

Не знам, питај Марију. Она упрла прстом у неког гангулу а за време Ђиласа пајкила. :mrgreen:

Znam da je Djilas svojevremeno trazio da resi problem cigan mala na Nbg, pa mu nisu dali. (pred Univerzijadu)
Ne znam da li se nesto promenilo po pitanju nadleznosti, a sumnjam da bi Sapic umeo da resi i da mu daju odresene ruke.
Nisam pajkila, po meni je Djilas bio dobar gradonacelnik.

Све што си набројао постоји у другим градским општинама, а што се цене станова тиче... Она је више везана за.. Што би Јенглези рекли, sine nobilitate. :lol:

Gde to, aj' napiši? :per:
Gde imaš mogućnost da od tačke A do tačke B dođeš, na bar, 4 načina bez zastoja?

Никад наопачке. :lol:

Možda je to Rorkin normalni položaj? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Znam da je Djilas svojevremeno trazio da resi problem cigan mala na Nbg, pa mu nisu dali. (pred Univerzijadu)
Ne znam da li se nesto promenilo po pitanju nadleznosti, a sumnjam da bi Sapic umeo da resi i da mu daju odresene ruke.

Nije 1. april, ne preteruj.

- - - - - - - - - -

А је л’ твоје дете добило лап-топ у првом разреду? :whistling:

Nije, al' smo dobili sve knjige. I išli na časove slikanja, glume, odbojke i hor. Organizovala nam općina. :mrgreen: Uz kartice za ulazak na bazene, Zoo vrt i slično.

Претпоставила сам, зато сам и написала да си (удобно) пајкила. ;)

Како му нису дали, кад је раселио Цигане. Очистио Белвил, и ко зна које још добре локације, пре него што се уградио у њих.

Свега тога има и преко реке... Приде и чис’ воздух. :mrgreen:

Teško ćeš naći čistiji od ovog koji se filtrira preko Save sa jedne i Dunava sa druge strane. A to i sam znaš. :per:

- - - - - - - - - -

bolje ti pazi da tvoja žena ne počne da daje oglase...pošto od muškarca koji muvka druge muškarce nema neke vajde... :ok:

a to da li ja dajem oglase i s kim se ***** nije nešto što bi trebalo da te se tiče, počisti prvo ispred svoje kuće....;)

Moja uredna, nema oglasa, iskrivljeni fotografija, profila i koječega. :whistling:

- - - - - - - - - -

Претпоставила сам, зато сам и написала да си (удобно) пајкила. ;)

Како му нису дали, кад је раселио Цигане. Очистио Белвил, и ко зна које још добре локације, пре него што се уградио у њих.

Belvil ima samo lokaciju (koja i nije nešto dobra, jer je između buvljaka i GSP baze, na ledini. Zgrade su takve da ih niko neće, očajna gradnja koja je poslužila samo za pranje para.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back