JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zvezda je najveći komunista srbije..![]()

Блокови су urbani deo Београда.![]()

Блокови су брука Београда.![]()

Ne bih ja bas tako rekla.
Imam prijatelje u blokovima, mogu ti reci da je to vrlo organizovano naselje, imaju sve moguce, pocev od Delte, IDEA-e, Rodica, Doma zdravlja, pijace....izmedju svake dve zgrade zelenilo, igralista...jedino su zgrade neugledne, ali to je najmanje vazno.
Takodje, kvalitet stanova je na zavidnom nivou u odnosu npr na centar grada.
Svaki kraj ima prednosti i mane, blokovi uopste nisu lose mesto za zivot.
Ups, dobro jutro![]()

![]()
- - - - - - - - - -
Ма, где џунгла бетона и асфалта може бити место за живот... И то онако, све равно и безлично.![]()
i ja ću tek u oktobru...imam još tegli od prošle godine...
ja stavim samo par kilograma ljutih papričica, tek da ljutni pomalo...
mani se toga čoveče, dobićeš rak na debelom crevu....

Ma ok ako ti se ne svidja. Ali dzungla betona i asfalta nisu samo blokovi. Cak, veliki broj zelenih povrsina i blizina Save govore u suprot tome.
Ne znam ko je odgovoran za ovo neiseljavanje cigan male, da li predsednik opstine, dr gangula?
Где се НБГ може упоредити са шмеком Земуна или шетњом кроз уличице Чубуре или Неимара? Саву имаш и са ове стране, ено је Ада.
Ja stavim samo nekoliko, tek da ljutnE pomalo![]()
džabe sve, komunizam ti je u krvi..

![]()
- - - - - - - - - -
Ма, где џунгла бетона и асфалта може бити место за живот... И то онако, све равно и безлично.![]()

Где се НБГ може упоредити са шмеком Земуна или шетњом кроз уличице Чубуре или Неимара? Саву имаш и са ове стране, ено је Ада.
Može, imaš tehniku sa magnetom, ali je dugotrajna i bolna.
Ja ne volim ni kad ljutni ni kad ljutne.
Volim ''sladak'' preko tosta, a odozgo kriska sira, mljac
To vi žemske nemate hrabrosti i snage za izdržljivost osećaja bola. ОндаК, значи, ништа. Ако баш зажелим да се осликам, урадићу то с неким бојицама које се скидају с првим купањем. Претпостављам да постоје?

Zemun ima jednu ulicu i selo oko nje, ali iam šmeka. Moraš malo da obiđeš Savski kej, Park kod ušća, ali ceo, ne samo ono uz reku. Jesi li bio nekad na Bežanijskoj kosi? Nema bolje lokacije za stan, od Novog Beograda, a to i cene kvadrata govore.

Ma ok ako ti se ne svidja. Ali dzungla betona i asfalta nisu samo blokovi. Cak, veliki broj zelenih povrsina i blizina Save govore u suprot tome.
Ne znam ko je odgovoran za ovo neiseljavanje cigan male, da li predsednik opstine, dr gangula?
’ебеш стан који нема поглед на Цер и Фрушку Гору.![]()

Шта, Ђиласу није одговарала ова локација, па их зато оставио?

Naravno da ne moze da se poredi sa pitomoscu Zemuna.
Ali moze da se poredi sa, recimo, dvorisnim toaletima u srcu Beograda, neuslovnim stanovima, zagadjenim delovima grada, prljavstinom, bukom...
Po meni, kvalitet zivota se meri necim drugim, a ne izgledom zgrada. To mi dodje kao poslednja stavka.
Jesu li vas puno ugrozile ovogodišnje poplave? Čuo sam da je okolina Beograda stradala.
- - - - - - - - - -
Zar nije ovo stara fotka?![]()

I tebi laganje, pa šta?
- - - - - - - - - -
Tvoj kraj ima više betona, a ni približno zelenih površina. O infrastrukturi da ne pričamo.![]()

hahaha...važi, samo neka si ti nama srećan i debeo...

У Београду има сијасет локација које имају нормалне услове за живот, са одговарајућом инфраструктуром. У таквим случајевима се гледа на све, и онда НБГ пада на неко треће ил’ чевтро место. При томе мислим на блокове, јер је онај део од ауто-пута ка Дунаву и Ушћу нека сасвим друга прича.
Ebo jelo koje ljuto nije.To vi žemske nemate hrabrosti i snage za izdržljivost osećaja bola.
- - - - - - - - - -
Ja tako stavio prošlog leta, još uvek stoje boje... samo se još nisam kupao.![]()

hahaha...važi, samo neka si ti nama srećan i debeo...