SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svako je razlicit. Mene deca ne mogu da ispune, ako nemam voljenu osobu koja me voli i koju ja volim. Ako nemam takvu osobu, onda ce me NFL i kofica KFC-a ispunjavati vise od dece bez te osobe.

Ako te ispuni neki baja, sigurno te neće deca ispuniti :sad2: A ljudi srećni i zdravog razmišljanja znaju da je njihov vrhunac upravo dete. Ni škola, ni uspeh na poslu, već dete.

Svako je razlicit. Mene deca ne mogu da ispune, ako nemam voljenu osobu koja me voli i koju ja volim. Ako nemam takvu osobu, onda ce me NFL i kofica KFC-a ispunjavati vise od dece bez te osobe.

1477428_10152029672643622_726358757_n.jpg

:mrgreen:

Svi su na početku voljeni i srećni. Ali hajde to zadrži, tu je caka. A deca su vrh vrhunca, ono najbitnije u životu.

Има оних парова где неко не може да има деце или им заједно просто не иде да га направе и буду веома везани до гроба.

Није то у животу тако црно-бело.

Ne samo lab, evo pitaj po kafani, recimo kamija, Sofku, Svaroža, Maru, Ninu... tebi ostaje ladna ruka.
Ja ne turam ruku nigde. Imam za turanje jedan instrument. A tebi turaju? :sad2:

- - - - - - - - - -

Има оних парова где неко не може да има деце или им заједно просто не иде да га направе и буду веома везани до гроба.

Vidim Laba i Reefera. :sad2:

Reefer mi je blokiran upravo zbog ovakvih budalastina, ali eto videh citat.

Boze me oprosti.

ili imas zelju da se razmnozavas ili nemas, voljena osoba to nece promeniti...

ako zelis dete mozes ga imati i sa nekim koga ne volis, ako ne zelis onda samo sebe silis na nesto da bi ugodio voljenoj osobi...

ti imas potencijal za dobrog caleta, trebas to iskoristiti...:D
a deca tako brzo rastu da nista neces osetiti...evo ova moja vec pocela da se licka i gleda kako joj sta stoji...:D

image.jpg

Ja ne turam ruku nigde. Imam za turanje jedan instrument. A tebi turaju? :sad2:

Guz'cu? :sad2:

- - - - - - - - - -

Da, naravno, zadrzati to je prava umetnost...Ali ako to neko zadrzava samo zbog dece, to je onda...jadno...

Ne, nisu, najbitnije stvari u zivotu nisu tehnicke stvari.

Čitaj kamilice, nigde ne napisah da je to zbog dece, ali jesu deca vrhunac.

ili imas zelju da se razmnozavas ili nemas, voljena osoba to nece promeniti...

ako zelis dete mozes ga imati i sa nekim koga ne volis, ako ne zelis onda samo sebe silis na nesto da bi ugodio voljenoj osobi...

ti imas potencijal za dobrog caleta, trebas to iskoristiti...:D
a deca tako brzo rastu da nista neces osetiti...evo ova moja vec pocela da se licka i gleda kako joj sta stoji...:D

Ja ne mogu da imam dete sa nekim koga ne volim. Neko to moze, ja ne mogu. Trpeo bih i ja, i to dete, i to bi bilo bas tesko sranje. Ja mogu da budem fenomenalan cale, ali mi je potrebna detetova mama koja me voli, koju volim, i koja mi je motiv i inspiracija. Bez takve zene, ja bih bio uzasan cale. Bez toga, ne mogu da imam dete. Neko moze, ja ne mogu. Prosto.

deca jesu vrhunac samo za one koji ih zele...treba da shvatis da roditeljstvo nije smisao zivota za sve, ima ih koji su potpuno srecni i bez da su ispunili tu drustvenu normu...

Naravno da to razumem i to je normalna pojava. Ali svi oni koji nemaju decu, imaju neki bag, dal' u glavi il' u telu, nije bitno. Zanm iz najbližeg okružanje, ne od jednog takvog para.

Ja ne mogu da imam dete sa nekim koga ne volim. Neko to moze, ja ne mogu. Trpeo bih i ja, i to dete, i to bi bilo bas tesko sranje. Ja mogu da budem fenomenalan cale, ali mi je potrebna detetova mama koja me voli, koju volim, i koja mi je motiv i inspiracija. Bez takve zene, ja bih bio uzasan cale. Bez toga, ne mogu da imam dete. Neko moze, ja ne mogu. Prosto.

cekaj malo kamicak...sta ako Boze detetova majka odjednom odluci da napusti tebe i dete? sta bi onda?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back