SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za ninu. Kad već voli pivo i Mačonija. :lol:

UMlVZr0.png

Naljuti se nina i ne popi pivo. :sad2:

Napunio sam zamrzivač mesom... :rostilj:

Lepo...
Ja sam napunila ormarče hemijom... Malo po malo...
Po pitanju lične higijene i kućne hemije sam mirna barem 6 meseci... :mrgreen:
D' izvinete momci ali mislim da ću dok utrošim sve uloške koje sam nakupovala da uđem u menopauzu :hahaha1:
Po pitanju namirnica, nakupila sam 6l ulja, 7kg šećera, 2kg soli 5kg brašna i što se toga tiče, mirna sam do kraja godine.
Od mene ove godine neće po tom pitanju dobiti ni kinte

emancipacija...ako oboje radite gace ce da pere ko stigne, to onda nije samo njena obaveza... :kafa:

jel ta micipicipacija beše kad se ne zna ko koga ebe?

- - - - - - - - - -

pa o tome ti i pricam...ako ne radi onda i treba da pere gace, ako radi onda perete oboje...
a gde ona na poslu da pere gace?

jel i ona radi u rudniku ili to micipicipacija ne obufata?
a švalerove gaće i košuje može i da opere i da opegla?

ti si već zaboravila da u južnoj pokrajini. koja je :heart: srbije, žene peru gaće muževima i još ih pitaju da nema neke ispod kreveta ili u ormanu...
zato Njemačka i otišla u krasni... jel Turci sami peru gaće tamo? beše u NJemačkoj ima zatvora ili uredjeno do yaya pa zatvori ne trebaju
ala bi je robijao sunce li joj neradničko...

ne znam sta da ti kazem, u mojoj okolini zene nisu bile tretirane kao peracice gaca...

moji cale i keva su oboje radili u fabrici, krvav hleb je to bio, nocne smene, prekovremeni rad itd...kucne poslove su radili kako bi ko stigao...
kad bi keva radila nocnu smenu cale bi je pustio da spava ceo dan i on bi sve sam radio po kuci...i obrnuto naravno...

ne znam sta da ti kazem, u mojoj okolini zene nisu bile tretirane kao peracice gaca...

moji cale i keva su oboje radili u fabrici, krvav hleb je to bio, nocne smene, prekovremeni rad itd...kucne poslove su radili kako bi ko stigao...
kad bi keva radila nocnu smenu cale bi je pustio da spava ceo dan i on bi sve sam radio po kuci...i obrnuto naravno...

ovde ne vidim da je iko prao gaće... s oproštenjem...

dobro, svako selo - drugi običaji
u tvoje se ne peru gaće, obučeš isprljaš baciš i kupiš nove...

nego odo ja sad pošto kolega braonkasti (al oženjeni) neće da se pojavi da ga ne bih napenalio
sve vreme me proziva pederom iz čista mira a zapravo nesrećan što mu žena ne pere gaće...
pa nisam ih ja upoznavao sunce mu smrdljivo...
a vidim ja nešto smrdi... a nije od mene.. znam ja svoj miris...
pih...
ljubomoran što sam slobodan i smrdljiv
a da je jedini...

eeeeeeeee
a jel prdite kad spavate noću zajedno ili iz kulture trpite?

- - - - - - - - - -

pozdravite mi Čarli BRAON-a
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back