gost 352012
Domaćin
- Poruka
- 3.964
I Slavija i Sparta nam pružaju podršku... Česi su stvarno dobar narod... malo su pičkasti, ali šta sad...
I Banjik- Ostrava

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Slavija i Sparta nam pružaju podršku... Česi su stvarno dobar narod... malo su pičkasti, ali šta sad...

avast girl trtlja kad se ode na taj link
Za ninu. Kad već voli pivo i Mačonija.
![]()

Napunio sam zamrzivač mesom...![]()

emancipacija...ako oboje radite gace ce da pere ko stigne, to onda nije samo njena obaveza...![]()
pa o tome ti i pricam...ako ne radi onda i treba da pere gace, ako radi onda perete oboje...
a gde ona na poslu da pere gace?
jel ta micipicipacija beše kad se ne zna ko koga ebe?
- - - - - - - - - -
jel i ona radi u rudniku ili to micipicipacija ne obufata?
a švalerove gaće i košuje može i da opere i da opegla?
srbije, žene peru gaće muževima i još ih pitaju da nema neke ispod kreveta ili u ormanu...ne preteruj, ni ti ne radis u rudniku...sad zene rade skoro sve sto i muskarci...
ne preteruj, ni ti ne radis u rudniku...sad zene rade skoro sve sto i muskarci...

ne znam sta da ti kazem, u mojoj okolini zene nisu bile tretirane kao peracice gaca...
moji cale i keva su oboje radili u fabrici, krvav hleb je to bio, nocne smene, prekovremeni rad itd...kucne poslove su radili kako bi ko stigao...
kad bi keva radila nocnu smenu cale bi je pustio da spava ceo dan i on bi sve sam radio po kuci...i obrnuto naravno...
ovde ne vidim da je iko prao gaće... s oproštenjem...
onda ti ne znas da citas...![]()
koliko sam skapirao posle fabrike bi samo spavali kod kuće...

aleksandre sapicu nismo se prepoznali![]()

Aaaaaaaaaa kako im rastu štikle od žderanja.i posle kazu trening se ne isplati
a devojke samo zderu secer i goje se
![]()