- Poruka
- 201.779
Kuku, gde je ovoj nestala ženstvenost? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i posle kazu trening se ne isplati
a devojke samo zderu secer i goje se
Kuku, gde je ovoj nestala ženstvenost?![]()

rezultat miipicipacije vidimo i na kafanici - ni na šta ne liči
niti može da se pohvata o čemu se radi kada se pola obriše a ostavljaju opšti tviter-fensi komentari po trendi standardima
suviše umišljenih urednika
bežanjem od suštine nećemo biti micipicipicovani nego nedoyebani i trajno nezadovoljni
jedino rešenje će nam biti da drugima prišivamo osobine koje te druge osobe nemaju
jer lakše je menjati druge nego sebe
ne isplati se , zar ne?
za sebe glavu u pesak ko noj
micipcipicovanost je projekat NSP-a za sirotinju
a kao rezultat se dobije na kraju da se ne yebbe na klasičan način od Boga dat
lažno zadovoljavajući prizemne potrebe velikog JA kod roba
koji je veliki na fejsbuku a mali u prodavnici
a mali je jer je rob

Ma da..al za malo.....Za ninu. Kad već voli pivo i Mačonija.
![]()

davaj slikq da vidimo razliq

rezultat miipicipacije vidimo i na kafanici - ni na šta ne liči
niti može da se pohvata o čemu se radi kada se pola obriše a ostavljaju opšti tviter-fensi komentari po trendi standardima
suviše umišljenih urednika
bežanjem od suštine nećemo biti micipicipicovani nego nedoyebani i trajno nezadovoljni
jedino rešenje će nam biti da drugima prišivamo osobine koje te druge osobe nemaju
jer lakše je menjati druge nego sebe
ne isplati se , zar ne?
za sebe glavu u pesak ko noj
micipcipicovanost je projekat NSP-a za sirotinju
a kao rezultat se dobije na kraju da se ne yebbe na klasičan način od Boga dat
lažno zadovoljavajući prizemne potrebe velikog JA kod roba
koji je veliki na fejsbuku a mali u prodavnici
a mali je jer je rob

Kuku, gde je ovoj nestala ženstvenost?![]()
Ima ljubimca da ti rascepam ko dete svesku. Eno ga i na politici mrsi muJESMa da..al za malo.....
- - - - - - - - - -
Dobar dan svima

i posle kazu trening se ne isplati
a devojke samo zderu secer i goje se![]()

Da ždranje šećera dovodi do gojenja, ja bi bila ko slon
a još ne pređoh 50kg.
Inače, ta bilderka na fotki je katastrofa.
To ti je kao sa parama, nisi bogat onoliko koliko zaradis, nego koliko ustedis. Tako da, nisi debeo zato sto jedes, nego zato sto ne trosis to sto pojedes.
To ti je kao sa parama, nisi bogat onoliko koliko zaradis, nego koliko ustedis. Tako da, nisi debeo zato sto jedes, nego zato sto ne trosis to sto pojedes.
Тако је, просто као пасуљ.
п.с. Она риба са фотке феноменално изгледа.

Tačno. Ja se krećem, radim. Moja kuma drži dijete, ali sedi i gleda farme, veliku braću i tako to pa je ko slon
Ma može da ga duva ovoj sa slike![]()
http://forum.krstarica.com/showthre...-KAFANA-10?p=28417403&viewfull=1#post28417403

Ovu Vertijevu bih zaobišao u velikom luku. Nema ono najvažnije - ženstvenost. Može ženska da bude visoka, niska, mršava, popunjena, duge ili kratke kose, u skupoj odeći ili u običnim farmerkama, ali je važno da to što ima nosi kako treba i da je ženstvena. Na toj fotografiji ne vidim ni mrvicu ženstvenosti.
Ствар личног укуса и преференција. Могу сад да седнем поред тебе и да ти причам цело вече о томе да је ово супер риба а ти ћеш и даље да мислиш супротно. Што је ок.

A i mojne ti dođem u Munze, znaš?!Brate Flamninem, ja sam esteta, znam šta je lepo + iskustvo = ja sam u pravu.A i mojne ti dođem u Munze, znaš?!