SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Који део града, Сунчи?

Ha26ZTg.png

@sofija gde god samo da idem odavde.
inače, zvala sam zavod za ddd, oni mi dadoše drugi broj, na tom broju kažu da zavod stalno upućuje ljude na njihov broj iako to nije njihova nadležnost jer je to udruženje PČELARA, oni mi dadoše drugi broj, oni drugi mi preporučili dve službe a od kojih se jedna bavi isključivo sakupljanjem crkotina sa javnih površina a jedna ne odgovara na telefonske pozive

@sofija gde god samo da idem odavde.
inače, zvala sam zavod za ddd, oni mi dadoše drugi broj, na tom broju kažu da zavod stalno upućuje ljude na njihov broj iako to nije njihova nadležnost jer je to udruženje PČELARA, oni mi dadoše drugi broj, oni drugi mi preporučili dve službe a od kojih se jedna bavi isključivo sakupljanjem crkotina sa javnih površina a jedna ne odgovara na telefonske pozive

Чућу се са њом касније, па ти јављам да ли издаје , да ли је празан стан и за колико новца.

pa jel izdaje on stan? (prazan) :lol:mislim nemam kuhinjske elemente, nemam nameštaj za dn. boravak
drugar tapetar kod kog sam pre dve godine odnela dvosed i fotelju na presvlačenje, otišo u nemačku na 3 meseca i nije se još ni vratio :hahaha1:
a kuhinjski elementi su ostali u nasleđe mom bivšem. meni su pripali samo usisivač i zvučnici :hahaha1:
doduše, ja sam se složila sa tim. rekla sam uzmi ako oćeš sve! samo nemoj njih

Poslednja izmena:
pa jel izdaje on stan? (prazan) :lol:mislim nemam kuhinjske elemente, nemam nameštaj za dn. boravak
drugar tapetar kod kog sam pre dve godine odnela dvosed i fotelju na presvlačenje, otišo u nemačku na 3 meseca i nije se još ni vratio :hahaha1:
a kuhinjski elementi su ostali u nasleđe mom bivšem. meni su pripali samo usisivač i zvučnici :hahaha1:
doduše, ja sam se složila sa tim. rekla sam uzmi ako oćeš sve! samo nemoj njih

:rotf: sunciiiii majstorice, usisivac i zvucnici....:rotf:..ide repka

amXTDku.jpg

3xjJu33.jpg

oaJNbfr.jpg

ix1UjgF.jpg

N8bqQLV.jpg

J0i1fn7.jpg

kaM5NeH.jpg

- - - - - - - - - -

Dobar dan deco

Dobar dan zla zeno :mrgreen:

:klap: To jeeee.

Skoro potpuno isto kao pre 60 godina. Tu gde je drvo bilo je djubrište. Odatle sam kopao krpice i sisao. :rotf:
Drvena dogradnja sa desne strane nije postojala. Moj stan je bio ovaj sa leve strane. Pored vrata je bila česma na zidu. U hodniku (vrata sa desne strane ) je stanovao Miloš Radaković. Kasnije fudbaler Partizana

Poslednja izmena:

:klap: To jeeee.

Skoro potpuno isto kao pre 60 godina. Tu gde je drvo je bilo djubrište. Odatle sam kopao krpice i sisao. :rotf:
Drvena dogradnja sa desne strane nije postojala. Moj stan je bio ovaj sa leve strane. Pored vrata je bila česma na zidu. U hodniku (vrata sa desne strane ) je stanovao Miloč Radaković.

Тако је, Илићу. Мени највећи гушт са 4-5 година био да проспем Смоки на бетон и тако да га манџам. :lol: А мало кад сам био болестан ако не рачунамо механичке кварове.

Evo malo slika iz tog dvorišta. :hvala:

10314648_856367287731337_7773657512408470036_n.jpg

Ja sam ovaj najmanji. Batuš Linija (Vladimir Šaršanski) do mene, mladji godinu dana. :pljus: Pored njega sestra mu Sofija. Ova pored mene je njihova neka sestra iz Stapara.

- - - - - - - - - -

Ovde nas mame doterale. :lol:

10563143_856367281064671_7731981618687513269_n.jpg

- - - - - - - - - -

Sestra od tetke, Goca. Morala je uz dreku da uzme novi trotinet da se ona sa njim slika. Meni pripao stari. Ja kao stariji brat pristao. :lol:

10616654_856367367731329_345321453257646970_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back