gost 352012
Domaćin
- Poruka
- 3.964
Боље си испо на првој фотки. На другој ти опалили фенсерски раздељак.![]()
Majčina posla.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боље си испо на првој фотки. На другој ти опалили фенсерски раздељак.![]()

Baš je lep sa razdeljkom.
Ilke, čije vlasništvo je bila kuća? Je l' prvobitni vlasnik napravio za rentiranje ili je posle rata izdeljena na stanove?
Ne znam. Znam samo da su moje roditelje posle rata iselili iz vile na Neimaru i uvalili nas u taj stan. Još smo morali (ja ne, nisam se bio ni rodio) sami da selimo stvari. Kako nije bilo para tata poklonio kočijašu mamin klavir Petrof.Baš je lep sa razdeljkom.
Ilke, čije vlasništvo je bila kuća? Je l' prvobitni vlasnik napravio za rentiranje ili je posle rata izdeljena na stanove?

Ne znam. Znam samo da su moje roditelje posle rata iselili iz vile na Neimaru i uvalili nas u taj stan. Još smo morali (ja ne, nisam se bio ni rodio) sami da selimo stvari. Kako nije bilo para tata poklonio kočijašu mamin klavir Petrof.![]()
E da im je to jedini greh.И после им се деца чуде што их народ толико органски не може поднети, што се то време сматра лошим по Србе и Србију.

E da im je to jedini greh.![]()
Јесте ал је више кул онако кад није по п.с. Што маме смарају са тим чешљањем дечака а он иде да зврнда по дворишту.
Некако су му образићи били окруклији.Ne znam. Znam samo da su moje roditelje posle rata iselili iz vile na Neimaru i uvalili nas u taj stan. Još smo morali (ja ne, nisam se bio ni rodio) sami da selimo stvari. Kako nije bilo para tata poklonio kočijašu mamin klavir Petrof.![]()
I tačno. U tom dvorištu je bilo 8 stanova. Odnosno 8 porodica a nama još iz tog dela gde su nas uselili oduzeli sobu do ulice. Prva dva prozora koja se vide na gornjoj slici i dodelili je pukovniku Radakoviću. Prvi predsednik FK Partizan.![]()
Не знам. И ја сам свог сина тако волела да чешљам кад је био бебаНекако су му образићи били окруклији.

U Kralja Milutina je moja škola, Aleksa Šantić. Ulaz u dvorište pored stare kineske ambasade. I tamo su sve kuće kao da je juče završen rat. Isto kao i ove koje sam video u Beogradskoj.Не знам. И ја сам свог сина тако волела да чешљам кад је био бебаНекако су му образићи били окруклији.
А, пуковник дошао из ...?
Е, редовно се изнервирам кад овако нешто прочитам. Тако су мојима увалили сустанара и одузели собу и ходник (укупно 43квм) па су у сопствени стан улазили са дворишне стране помоћним степеништем и шапутали у рођеној кући кад ОЗНА-ш дође са "терена".
Има у паралелној улици, Краља Милутина, једна кућа која се годинама урушава. Мада нисам туда пролазила пар година па не знам како је сада, али пре више година је било проблематично пролазити поред ње. Пукотине су биле огромне.
ybote i ovde krenuli sa slikom dece

U Kralja Milutina je moja škola, Aleksa Šantić. Ulaz u dvorište pored stare kineske ambasade. I tamo su sve kuće kao da je juče završen rat. Isto kao i ove koje sam video u Beogradskoj.
- - - - - - - - - -
Ti si pao s Marsa?![]()

kad je mog`o Depo da izgori...
resice se i te stracare![]()

U Kralja Milutina je moja škola, Aleksa Šantić. Ulaz u dvorište pored stare kineske ambasade. I tamo su sve kuće kao da je juče završen rat. Isto kao i ove koje sam video u Beogradskoj.
). Кажу да су се наследници појавили, али немам инфо шта се дешава по питању реституције. Само прича колеге правника који је радио тамо.To je sad. Ja sam išao u Alekse Šantića, ulazio iz Kralja Milutina a škola koju pominješ nije tada bila. Čak sam siguran da se u Aleksu Šantića tada nije ulazilo iz SV. Markovića.То је ОШ "Владислав Рибникар". Између тог улаза (а други је из ул. Светозара Марковића) и бивше Кинеске амбасаде је кућа генерала Живковића. Ту су комунисти прво имали штампарију, а касније је то додељено Национаној служби за запошљавање (ту им је Дирекција).
Кућа је под заштитом државе и сачувано је језгро куће ( у камину у салону чистачице држе усисивач). Кажу да су се наследници појавили, али немам инфо шта се дешава по питању реституције. Само прича колеге правника који је радио тамо.

А што ти пишеш црвеном бојом, не мрзи те да сваки пут бојиш?![]()

Ilke je stari, dobri *********
ostalo mu...iz tih vremena![]()

Navika je cudo. Nego, nije mi jasno kako 99% zena tvrdi da nema sta da obuce, a ipak ne izlaze gole na ulicu.

Zato da me prepoznate. Heroina piše crnim. A crvenu sam izabrao jer mi takvo odelo.
- - - - - - - - - -
Ilke je Ciganin i navija za Zvezdu.![]()

Јао људи отерајте ме с форума!
Треба да читам нешто, а мрзи ме неописиво...убих се од читања тема по форуму само никако да се при'ватим онога што морам.![]()

Ja bih da nešto razjasnimo, jer sam dobio dosta PP sa istim pitanjem. Odgovor za sve je sedeći:
Ne, nisam ja otac Krstaricine bebe, ja pazim šta radim, kako radim i sa kim radim. I ništa ne priznajem!
![]()