VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
medo bi ribicu za dz...nema to nigde...![]()
tako razmislja svaka prava sponzorusa

sreca pa ima devojaka i momaka koji se drze za ruke i ljube samo zato sto se vole.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
medo bi ribicu za dz...nema to nigde...![]()

Jasta.....vunena su vremena...tako razmislja svaka prava sponzorusa
sreca pa ima devojaka i momaka koji se drze za ruke i ljube samo zato sto se vole.

@sofija gde god samo da idem odavde.
inače, zvala sam zavod za ddd, oni mi dadoše drugi broj, na tom broju kažu da zavod stalno upućuje ljude na njihov broj iako to nije njihova nadležnost jer je to udruženje PČELARA, oni mi dadoše drugi broj, oni drugi mi preporučili dve službe a od kojih se jedna bavi isključivo sakupljanjem crkotina sa javnih površina a jedna ne odgovara na telefonske pozive

mislim nemam kuhinjske elemente, nemam nameštaj za dn. boravak

pa jel izdaje on stan? (prazan)mislim nemam kuhinjske elemente, nemam nameštaj za dn. boravak
drugar tapetar kod kog sam pre dve godine odnela dvosed i fotelju na presvlačenje, otišo u nemačku na 3 meseca i nije se još ni vratio
a kuhinjski elementi su ostali u nasleđe mom bivšem. meni su pripali samo usisivač i zvučnici
doduše, ja sam se složila sa tim. rekla sam uzmi ako oćeš sve! samo nemoj njih
sunciiiii majstorice, usisivac i zvucnici....
..ide repka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Dobar dan deco
Dobar dan zla zeno![]()
To jeeee.

To jeeee.
Skoro potpuno isto kao pre 60 godina. Tu gde je drvo je bilo djubrište. Odatle sam kopao krpice i sisao.![]()
Drvena dogradnja sa desne strane nije postojala. Moj stan je bio ovaj sa leve strane. Pored vrata je bila česma na zidu. U hodniku (vrata sa desne strane ) je stanovao Miloč Radaković.
А мало кад сам био болестан ако не рачунамо механичке кварове.
Pozdrav Tibi, pusti ti Ilketa, udarila ga nostalgija po nosu.![]()

A jesi li i ti sisao, kao Ilić?![]()
Чекај, са ћу ти пошаљем слике неких риба да се манеш тог сисања.
Sisam bre. Još uvek sisam sise . Ali ne mamine.moj Ilke,
vise ne sisas
dan fanatici
![]()

Pored njega sestra mu Sofija. Ova pored mene je njihova neka sestra iz Stapara.

Боље си испо на првој фотки. На другој ти опалили фенсерски раздељак.![]()