- Poruka
- 202.059
Nisam, ja jurio ženske dok su neki jurili loptu. 
A onda sam shvatio foru, pa su one jurile mene.

A onda sam shvatio foru, pa su one jurile mene.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Flamine, jes ti još grobarčić, posle onoga juče? Počeli sto, umesto cigana, da prosite. Samo vi to od protivnika po terenu.![]()

Ma ništa, to je problem. (el' juče il' dan pre toga, nisam toliko lud da pratim današnji jugoslovenski fudbal?).
Ajmo na piće, ti ćeš nam užickaš koji dinar?![]()

Pobedi se u zube ne gleda.
Idem sad za sat vremena da častim dete svoje. Dao danas ispit i dobija dva svedočanstva za jednu godinu.
Ljubi ga tata u oko pametno.
ljubigamajkapametnognanju 
Idem sad za sat vremena da častim dete svoje. Dao danas ispit i dobija dva svedočanstva za jednu godinu.

bravo za sinčinu!ljubigamajkapametnognanju
ali!!!! lep na taju
šta znači boldovano?
Majkino dete.![]()

E pa, ni mamin ni tatin, nego sam na se!
Moj otac je obožavao da pripiše sebi moje i sestrine uspehe, u stilu, šta ti je vapitanje.
Realno, malo sutra bi nas dve bile dobre u školi da nismo mogle i nismo htele.![]()

Na kom fakultetu?
E pa, ni mamin ni tatin, nego sam na se!
Moj otac je obožavao da pripiše sebi moje i sestrine uspehe, u stilu, šta ti je vapitanje.
Realno, malo sutra bi nas dve bile dobre u školi da nismo mogle i nismo htele.![]()

Ne da nije tatina zasluga, nego uopšte.И ти си супер што се школе тиче па сад дал је татина заслуга или не мање је битно.![]()

Eh... i ja sam nekad hteo i mogao.
štob' rek'o Ilić.![]()

Ja mogu i sad.![]()