VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
Ja imam želju da je upoznam još otkako sam joj videla avatar... doduše, tad nije mnogo zalazila u kavanu ali mene oduševio način pisanja i ta kesožderka na avataru.
:
moras da je vodis na bazen
i ja hocu da idem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam želju da je upoznam još otkako sam joj videla avatar... doduše, tad nije mnogo zalazila u kavanu ali mene oduševio način pisanja i ta kesožderka na avataru.
:
U kafani 2 ili 3 si ti turila tvoje a on njegove u 7 ili 8?
ko će to da traži.... davno beše![]()
Na vevericu.![]()

znam...ali je on lukav pa postavlja stare fotkilice...![]()
i ja hocu da idem.

i ja hocu da idem.

Koliko tih brojeva treba da prođe pa da vidimo i ostalo...

Ja ne idem na bazene... Ustvari mogu da idem ali da sedim obučena
Ne skidam se u etru zbog žgoljavosti. Stvarno. Nezavisno od onoga što si me dodatno ubedačio pre nekoliko dana

Ja ne idem na bazene... Ustvari mogu da idem ali da sedim obučena
Ne skidam se u etru zbog žgoljavosti. Stvarno. Nezavisno od onoga što si me dodatno ubedačio pre nekoliko dana

Rifet beg uređuje higijenski deo kafane, sanitarije i ostalo...od njega sve zavisi![]()
Mnogi tvrde da baš zbog njega ima dosta žena na pdf politika.Ja ne idem na bazene... Ustvari mogu da idem ali sedim obučena
Ne skidam se u etru zbog žgoljavosti. Stvarno (nezavisno od onoga što si me dodatno ubedačio pre nekoliko dana oduvek je tako)

onaj sto te je ubedio da si zgoljava slagao te samo tako...![]()
Sada će psihološkinja ala žena bljic lepota i zdravlje, objasniti stručno...Mnogi tvrde da baš zbog njega ima dosta žena na pdf politika.
bolje da je ne upoznajete... dobile bi komplekse![]()

bolje da je ne upoznajete... dobile bi komplekse![]()
Kažu Sunči da je to moderno...![]()
Nema veze. Izgled nije važan. I Jason Statham se šeta bez ogrlice..

poznajem sve glavne mace krste... in live![]()

pa ako vam nije vazan sto hocete da je upoznate![]()
to je onaj sto je poyeb'o sve moderatorke...na svim forumima...