virtuelni
Veoma poznat
- Poruka
- 10.538
šta tio je to? Nemam ni na guglu ni u vuglu.![]()
Pitaj Refa takve frizurice su bile hit u njegovo vreme.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta tio je to? Nemam ni na guglu ni u vuglu.![]()
Pitaj Refa takve frizurice su bile hit u njegovo vreme.A sunčanje na kraju Ade, posle žive ograde...

Ma da, brate. Dvocevka ti viri iz prkna.![]()

kad bi flertovali reko' bi ae u kafu, kad bi se kladili ne bi ti uzo ni cvonjka, a kad bi dokazivali primerima ostala bi na suvom ko riba zvana vanda dok te ne bi izo![]()
Uostalom, izjednačili su nam odlazak u penziju, ravnokrivni smoA sunčanje na kraju Ade, posle žive ograde...
a sad stvarno laku noc...

Pitaj Refa takve frizurice su bile hit u njegovo vreme.

iz svakog slova ti izbija neugaseni plamen![]()
Uostalom, izjednačili su nam odlazak u penziju, ravnokrivni smo

Pitaj Refa takve frizurice su bile hit u njegovo vreme.

A meni noge 'ladne...![]()

Pre neko veče sam izela celo džače (550gr.)![]()
Urnebes, odmah rezerviši Nick noblica_terminator...ja sam stranksi peMzos, osto bez yayca davno u britaniji kad mi ga masina prikljestila te mi ugradili od platine![]()
Kud ćeš bolje...dobar si asocijator. Boni Em.![]()
bitno ti je da si u glavi rascupana a spolja ko arktik![]()

Glava mi je raščupana, taka mi mikrofonka![]()

Nema vertija? tj. nema muških? a ja tedo' nešto da pitam muške. (ali samo one prave)
Ne znam jel ste primetili po gradu bilborde sa ovom reklamom? Kad sam videla pre nekoliko dana, prosto nisam mogla da se nadivim što kostimu što devojci koja ga nosi...
Pa, šta kažete momci?
Jel lep kupaći kostim?
![]()

Da li si razumeo, konkretno na šta mislim?
Nema ništa interesantno... Znam kad sam vozila biciklu oko ade prošlog leta...
Samo dede i babe. A dede se načičkaju uz ogradu i okrenu se ka stazi. Da bar uzimaju vijagru pa da nadignu malo one rastegnute visuljke nego se blamiraju![]()
Ma sigurno uzimaju , doktori preproučuju matrocima da uzimaju bar četvrtinu dnevno, zbog higijenskih razloga, da ne curi niz nogu...kako nalecu ko muve.... misle bice krljacine![]()