SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lepsa usta imaju bushmani, ha, ha, ha

San-Bushmen1.jpg

I žao joj je dece a istu tu decu vaspitavaju da oko sebe namontiraju bombe i odu u akciju. Kakva je to žalost?

jel pricamo o istoj deci? onoj koju ubijaju bombama u njihovim kucama, skolama, bolnicama, porodilistima...? :huh:

- - - - - - - - - -

i nadju fiksaciju, kao epicentar svojih probelema. ali to nije izlecenje, cvrc....

e pa oni se osecaju izleceno i preporodjeno...jer za bolje i ne znaju...

slazem se...neki imaju zivot i van foruma...nekima je ovaj forum sve i svja i van njega nemaju ni prijatelje...osim onih koje su upoznali na forumu pa se sa njima vidjaju i u realu...tugica...:( forum-kafancine, kafancine-forum...a decu odgajaju svaleri ili ulica...

i nadju fiksaciju, kao epicentar svojih probelema. ali to nije izlecenje, cvrc....

Patološko laganje je neizlečivo, naročito kad ga primenjuje loša, zla osoba...sa takvima ni neuropsihijatri neće da imaju posla.

Nego, pusti to , ti lepo kuvaš i razumeš se :

elem, juče napravih pitu s višnjama , gotove kore i na svaku treću fil višnje , malo vanilin pudinga, malo prezle , šećera i tako 5 jufki ali kad sam izvadila ona suva...vidim da nedostaje tečnosti.

Ima li tu pomoći ili u đubre ? :think:

Nikad nisam doživeo da se slatkiš baci. Ne znam za rešenje tog tvog problema, ali probaj da isečeš na parčiće, pa onda nečim malo da natopiš ili preliješ? Nešto poput onog slatkog "soka" za baklave, možda? U suštini šećer i voda, mada možeš da dodaš višnjevače malo, ako imaš. Verujem da bi se uklopilo.

Palo mi to na pamet ali se bojim da će biti preslatka, to jedino šerbetom sa sokom natopiti al' opet tu ima još šećera...ovako je ukusna i taman slatka kolko treba ali zube polomismo...msm ja, ostali odbili da se pate posle jednog griza, a ja stipsa žao mi da bacam 'ranu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back