SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao, evo one čobanice. Stipso, plati kafu. :lol:
imaginarnu? :lol:
Jao Milce izješće te ljubomora...:evil:

Pozdrav svima...:bye:

sta cu kad mi krivo jer neam cetvoro dece, od kojih sam jedno rodila na barikadama skoro, neam ranu od metka u kolenu, neam muza svabu i nasledstvo u ameriki, neam dadilje... imam samo rifa pedéra i svalere :( i par vas... :(

imaginarnu? :lol:

sta cu kad mi krivo jer neam cetvoro dece, od kojih sam jedno rodila na barikadama skoro, neam ranu od metka u kolenu, neam muza svabu i nasledstvo u ameriki, neam dadilje... imam samo rifa pedéra i svalere :( i par vas... :(

:rotf: bar ne ćopaš, opušteno, poguraće drugari, ima da se osetiš kao prava frau, evo vojvoda i ja lovimo šavabu samo javi kakav ti treba.

- - - - - - - - - -

Otkud vi mladi gospodine u ovo doba u kafani? Pustila vas gospođa? :lol:

:lol: Kako si pogodio? Svaka čast znanje iskusnog papučara odmah se pokaže.

• Podržavam
Reactions: Tol
vidim ova tetka od virtuelnog nesto piskara...ne vidim posto mi je na ignoretu...

smara, dosadan je i neinteresantan...dosadjujem se kad citam njegove postove...sa ovim ocajnim domacicama je bar zabavno...:D

- - - - - - - - - -

ka'ki tvoj nemac...jedino si dobra za nekog balkanusa primitivusa...cak te i oni napustaju...:rotf:

• Podržavam
Reactions: 27E
27E...objasni ovoj beogradskoj bosancerusi kako je bilo u orahovcu 1998. i 1999... tvoja zena je moja zemljakinja...tek nekih par desetina km smo bili udaljeni... :D

kako je bilo? zahebano. najgore je bilo tog dana 1999(negde u ovo doba) kada su uck upali u orahovac. hvatali su ljude u kucama, automobilima, u domu zdravlja. neki su odmah ubijeni, drugi su odvedeni, mozda oko 70 njih i natenane masakrirani, bolje da ne opisujem. jesi li na to mislila?

ipak ce biti 1998

Poslednja izmena:
kako je bilo? zahebano. najgore je bilo tog dana 1999(negde u ovo doba) kada su uck upali u orahovac. hvatali su ljude u kucama, automobilima, u domu zdravlja. neki su odmah ubijeni, drugi su odvedeni, mozda oko 70 njih i natenane masakrirani, bolje da ne opisujem. jesi li na to mislila?

1998...negde u ovo doba...snajperi na sve strane...da ne bi generala veljka radenovica i arkanovaca pobili bi nas sve...i ove "moralne gromade" ovde se sprdaju...

vidim ova tetka od virtuelnog nesto piskara...ne vidim posto mi je na ignoretu...

smara, dosadan je i neinteresantan...dosadjujem se kad citam njegove postove...sa ovim ocajnim domacicama je bar zabavno...:D

- - - - - - - - - -

ka'ki tvoj nemac...jedino si dobra za nekog balkanusa primitivusa...cak te i oni napustaju...:rotf:

:lol: Msm kako ti fenomenalno radi logika reklo bi se da te je snajper roknuo u vugla. Da te nije neki vetar produvao dok si letela glajderom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back