Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.649
Сестро, братело....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ja nikad nikome nisam napisao da bi mu se sa ženom, bre? Sti zla neka?
- - - - - - - - - -

) i uvati me san al onda opet ti oko 4:00. nadigla sam se da proverim jel mi isključen mobilni (inače uvek ga isključim pre spavanja), izašla na terasu, popušila jedan cigar i nazad u krpe i zaspah napokonTi voliš i podržavaš neradnike, ne vadi se sad. Ti si ko radikalka koja je ljuta na snsovce.![]()

de si surka zlobnice... noćas sam imala noćne more zbog tebe...
sanjala sam kako me neko zove na telefon i onako dubokim glasom ponavlja moje ime i pita gde sam...
-suuuuuuuuuuuunčiceeee!!!!! gdeeee siiiiiii????
ne znam iz kog razloga pitala sam
-surka jel si to ti? šta ti je?
a ti si mi rekla
-jaaaa sam... naćiću te i saznaćeš
pazi kad sam se 2 puta budila ustajala iz kreveta,prvo išla da popijem vodu, vratim se u krevet, obrnem jastuk, legnem, počnem da igram "zanimljivu geografiju" sama sa sobom () i uvati me san al onda opet ti oko 4:00. nadigla sam se da proverim jel mi isključen mobilni (inače uvek ga isključim pre spavanja), izašla na terasu, popušila jedan cigar i nazad u krpe i zaspah napokon

Sa malom razlikom, moja žena je realna, taj muž koga spominješ postoji samo na ovom forumu... džiberu neobavešteni.
I sve da je tako, a nije, ti si ispao seljačina. Ne opra te sad ništa više. Čak i da se odvažiš da staviš ruku u džep, pored one zmije.
Nije, nije, zna ga lab lično.![]()

E stvarno me nervirate, sve neka svađa i prepucavanja...
Јашта.
Капиталисто, с позлаћеним чесмама.![]()
![]()
Јашта.
Капиталисто, с позлаћеним чесмама.![]()
- - - - - - - - - -
![]()
E stvarno me nervirate, sve neka svađa i prepucavanja...

de mi kaži šta ti treba...
jesam razmišljala sinoć o nekim ljudima (između ostalih i o tebi) al' šta sam to tebi uradila pa me progoniš?
razmišljala sam kako sam tebe i danu dugo mešala, pa se setih vaših starih avatara za koje nikad nisam uspela da provalim šta je na njima ali mene su asocirali na one "krajputaše" kojih ima poprilično mnogo kad se ide prema tari. sećam se da sam ih kao mala stalno brojala kad idemo tuda
jes' vala. svarožoću jel beba i dalje "ko lopta" kako si mi zadnji put rek'o? jel bar počela da poprima oblik lopte za ragbi?
Све грђе и грђе 

Debeljuca je mala... mada malo je krenula da se izdužava... i sin je bio buca k'o beba, a sad je mršavko...de mi kaži šta ti treba...
jesam razmišljala sinoć o nekim ljudima (između ostalih i o tebi) al' šta sam to tebi uradila pa me progoniš?
razmišljala sam kako sam tebe i danu dugo mešala, pa se setih vaših starih avatara za koje nikad nisam uspela da provalim šta je na njima ali mene su asocirali na one "krajputaše" kojih ima poprilično mnogo kad se ide prema tari. sećam se da sam ih kao mala stalno brojala kad idemo tuda
jes' vala. svarožoću jel beba i dalje "ko lopta" kako si mi zadnji put rek'o? jel bar počela da poprima oblik lopte za ragbi?
Ајд доста, немам, бре, пара сад за са'рану! Пу, пу, пу, далеко било!![]()

Inače to nemanje faking para je jedini krivac koji me drži badava u životu. Bojim se kako će moji da napabirče za sa'ranu a ne bih da završim na nekoj deponiji![]()
(а не падају)

Surka, borac za slobodu i pravdu...

Позната сам као зла жена.![]()

de si surka zlobnice... noćas sam imala noćne more zbog tebe...
sanjala sam kako me neko zove na telefon i onako dubokim glasom ponavlja moje ime i pita gde sam...
-suuuuuuuuuuuunčiceeee!!!!! gdeeee siiiiiii????
ne znam iz kog razloga pitala sam
-surka jel si to ti? šta ti je?
a ti si mi rekla
-jaaaa sam... naćiću te i saznaćeš
pazi kad sam se 2 puta budila ustajala iz kreveta,prvo išla da popijem vodu, vratim se u krevet, obrnem jastuk, legnem, počnem da igram "zanimljivu geografiju" sama sa sobom () i uvati me san al onda opet ti oko 4:00. nadigla sam se da proverim jel mi isključen mobilni (inače uvek ga isključim pre spavanja), izašla na terasu, popušila jedan cigar i nazad u krpe i zaspah napokon

Dodik podržao Izrael i njihovi mediji pozitivno pišu o Republici Srpskoj
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/182911#.U8UWooWfWUl