SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
de si surka zlobnice... noćas sam imala noćne more zbog tebe...
sanjala sam kako me neko zove na telefon i onako dubokim glasom ponavlja moje ime i pita gde sam...
-suuuuuuuuuuuunčiceeee!!!!! gdeeee siiiiiii????
ne znam iz kog razloga pitala sam
-surka jel si to ti? šta ti je?
a ti si mi rekla
-jaaaa sam... naćiću te i saznaćeš
:sad2:

pazi kad sam se 2 puta budila ustajala iz kreveta,prvo išla da popijem vodu, vratim se u krevet, obrnem jastuk, legnem, počnem da igram "zanimljivu geografiju" sama sa sobom (:hahaha1:) i uvati me san al onda opet ti oko 4:00. nadigla sam se da proverim jel mi isključen mobilni (inače uvek ga isključim pre spavanja), izašla na terasu, popušila jedan cigar i nazad u krpe i zaspah napokon

Ti voliš i podržavaš neradnike, ne vadi se sad. Ti si ko radikalka koja je ljuta na snsovce. :whistling:

Јашта. :lol:

Капиталисто, с позлаћеним чесмама. :rtfm: :lol:

- - - - - - - - - -

sanjala sam kako me neko zove na telefon i onako dubokim glasom ponavlja moje ime i pita gde sam...
a ti si mi rekla

pazi kad sam se 2 puta budila ustajala iz kreveta,prvo išla da popijem vodu, vratim se u krevet, obrnem jastuk, legnem, počnem da igram "zanimljivu geografiju" sama sa sobom (:hahaha1:) i uvati me san al onda opet ti oko 4:00. nadigla sam se da proverim jel mi isključen mobilni (inače uvek ga isključim pre spavanja), izašla na terasu, popušila jedan cigar i nazad u krpe i zaspah napokon

:eek::sad2::sad2:

Sa malom razlikom, moja žena je realna, taj muž koga spominješ postoji samo na ovom forumu... džiberu neobavešteni.
I sve da je tako, a nije, ti si ispao seljačina. Ne opra te sad ništa više. Čak i da se odvažiš da staviš ruku u džep, pored one zmije.

Nije, nije, zna ga lab lično. :mrgreen:

ovome se od tebe nisam nadala, ali s kim se druzis i dobar si...

neki od nas za razliku od nekih od vas ne uzimamo ovaj forum za ozbiljno i on nije razlog naseg bivstvovanja...ali to neke "samohrane majke" koje po citav dan bleje na forumu i na splavovima dok im svaleri cuvaju decu ne shvataju...:(

kao sto si i sam vec mnogo puta izjavio: sve ima svoju granicu, ali ako ovako nastavis onda smo nas dvoje zavrsili...kao sto rekoh, forum je za mene mesto za razonodu a ne za prepucavanje sa zaludnim sponzorusama...

a ti si slobodan da je podrzavas dok zajedno kafenisete...kao sto sam ja slobodna da te odsad ovde ignorisem...

Šic!

w02qkn.jpg

- - - - - - - - - -

E stvarno me nervirate, sve neka svađa i prepucavanja...

Nisu ovo prave svađe, bre.

Јашта. :lol:

Капиталисто, с позлаћеним чесмама. :rtfm: :lol:

- - - - - - - - - -

:eek::sad2::sad2:

de mi kaži šta ti treba...
jesam razmišljala sinoć o nekim ljudima (između ostalih i o tebi) al' šta sam to tebi uradila pa me progoniš?
razmišljala sam kako sam tebe i danu dugo mešala, pa se setih vaših starih avatara za koje nikad nisam uspela da provalim šta je na njima ali mene su asocirali na one "krajputaše" kojih ima poprilično mnogo kad se ide prema tari. sećam se da sam ih kao mala stalno brojala kad idemo tuda

E stvarno me nervirate, sve neka svađa i prepucavanja...

jes' vala. svarožoću jel beba i dalje "ko lopta" kako si mi zadnji put rek'o? jel bar počela da poprima oblik lopte za ragbi?

Poslednja izmena:
jesam razmišljala sinoć o nekim ljudima (između ostalih i o tebi) al' šta sam to tebi uradila pa me progoniš?
razmišljala sam kako sam tebe i danu dugo mešala, pa se setih vaših starih avatara za koje nikad nisam uspela da provalim šta je na njima ali mene su asocirali na one "krajputaše" kojih ima poprilično mnogo kad se ide prema tari. sećam se da sam ih kao mala stalno brojala kad idemo tuda

jes' vala. svarožoću jel beba i dalje "ko lopta" kako si mi zadnji put rek'o? jel bar počela da poprima oblik lopte za ragbi?

:eek: Све грђе и грђе :fdlan:

Сунчи, бре, немој да ми слутиш... :sad2:

Debeljuca je mala... mada malo je krenula da se izdužava... i sin je bio buca k'o beba, a sad je mršavko...

Inače to nemanje faking para je jedini krivac koji me drži badava u životu. Bojim se kako će moji da napabirče za sa'ranu a ne bih da završim na nekoj deponiji :sad2:

По тој логици, богатуни би требало да падају к'о снопље. :per: :lol: (а не падају)

Ћут'ту, Сунчи, и уживај док траје. Никад се не зна (па чак ни овде, у Србијици) шта нам лепо сутра доноси. :)

ma jesam. sve je to ista bagra.
kazem generalno...

- - - - - - - - - -

samo vas gledam.:neutral:

od gledanja nema selameta :lol:

- - - - - - - - - -

Surka, borac za slobodu i pravdu...

Sur, zla zena :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Позната сам као зла жена. :lol:

:heart:

- - - - - - - - - -

a ti si mi rekla

:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back