SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je dobro kada pacenici latinosi i antiglobalisti ispuse :lol:

Koje ponizavanje :super:

Ћути тамо!
726347.gif

:lol:

Imam ja dva poznanika iz jednog sela tu blizu mene... majka im je Hrvatica porijeklom... međutim skoro 40 godina živi tu među Srbima, slavi slavu, mislim da je čak i krštena i vjenčana u pravoslavnoj crkvi, priča čisto srpski itd... i došao popisivač kod njih, sjede otac, majka i njih dvojica... došao red na pitanje o nacionalnosti, otac kaže Srbin i čeka šta će majka reći... ona k'o iz topa reče Hrvatica... skoči tu otac, poče da je ubjeđuje, kakva Hrvatica, da li si ti normalna tamo-vamo... ona ne odustaje, kaže ja sam Hrvatica i gotovo... kad dođe red na jednog sina, kaže i on Hrvat :eek: skočiše i otac i brat... ma jesi normalan, zahebavaće nas u selu, šta je tebi?! Kaže on, ja se izjašnjavam k'o Hrvat i gotovo...

Elem, proširilo se to, sad ga zovu ustaša i brat ga tako zove :)

al pazi razlog: "zahebavace nas u selu"...:zcepanje:

covek ima pravo da se izjasnjava kako hoce...i moji sinovi se izjasnjavaju kao srbi pa ih nemci ne kinje zbog toga...

- - - - - - - - - -

Ima li žena koje preskaču plotove?Ovde je to pomalo opasno za žene.Često se ljudima u travnjacima,ako ih ne pokose,sakrije bačka kulen-zmija.To je jedna od najotrovnijih vrsta na planeti...

jok, zene preskacu nabujale reke pa im se usput podavi par komada dece...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back