svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Des Tolče devojče?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je dobro kada pacenici latinosi i antiglobalisti ispuse
Koje ponizavanje![]()

Des Tolče devojče?!
kuda na more?eokuda na more?
o Surka o smioni ždrali! gdej si lepa?

Само ти потпаљуј, па ће ускоро пос'о да ми тражиш!![]()
idemo kod rorke..kolektivno! 

eokuda na more?
o Surka o smioni ždrali! gdej si lepa?
Ma jok, idem ja sam, vi idite na Adu. Možda me zaposli, ako je slažem da sam Holanđanin ili Španac?![]()
Џаба, Рорка не запошљава Српкиње.![]()

Znam da bi mene primila, ne znam za vas, ali vredi pokušati.

naravno da je namestaljka...ja sam jos pre pola godine cula da je predvidjeno da nemacka pobedi na ovom mundijalu...
![]()
(саће да видиш свог бога)![]()
To je zato što Nemci već dugo vremena ne preskaču preko plota.Ostali to čine,pa imaju probleme sa istegnućima i iscrpljnošću.

el može serbian latin?...Ćirilo me danas ne vole
ondak joj! lepi avijonče se pojavi i ja izgubih sve fontove![]()
sajens, pozdravčić!![]()

Imam ja dva poznanika iz jednog sela tu blizu mene... majka im je Hrvatica porijeklom... međutim skoro 40 godina živi tu među Srbima, slavi slavu, mislim da je čak i krštena i vjenčana u pravoslavnoj crkvi, priča čisto srpski itd... i došao popisivač kod njih, sjede otac, majka i njih dvojica... došao red na pitanje o nacionalnosti, otac kaže Srbin i čeka šta će majka reći... ona k'o iz topa reče Hrvatica... skoči tu otac, poče da je ubjeđuje, kakva Hrvatica, da li si ti normalna tamo-vamo... ona ne odustaje, kaže ja sam Hrvatica i gotovo... kad dođe red na jednog sina, kaže i on Hrvatskočiše i otac i brat... ma jesi normalan, zahebavaće nas u selu, šta je tebi?! Kaže on, ja se izjašnjavam k'o Hrvat i gotovo...
Elem, proširilo se to, sad ga zovu ustaša i brat ga tako zove![]()

Ima li žena koje preskaču plotove?Ovde je to pomalo opasno za žene.Često se ljudima u travnjacima,ako ih ne pokose,sakrije bačka kulen-zmija.To je jedna od najotrovnijih vrsta na planeti...