SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Socijalizam i njegovi derivati?

Ne znam. Seti se da su komunci oporezivali šund i da su pevaljke i pevači narodne muzike pevali u stavu mirno ispred mikrofona. Ovo zlo je počelo 90-ih i ne prestaje. Kažu da su sve to plagijati turskih, grčkih, arapskih pesama. Malo preradjeni aranžmani i naši tekstovi. Ne znam ko je prvi počeo, ali bi valjalo tu bitangu naći pa namlatitii i na stub srama prikucati po sred Terazija.

Ne znam. Seti se da su komunci oporezivali šund i da su pevaljke i pevači narodne muzike pevali u stavu mirno ispred mikrofona. Ovo zlo je počelo 90-ih i ne prestaje. Kažu da su sve to plagijati turskih, grčkih, arapskih pesama. Malo preradjeni aranžmani i naši tekstovi. Ne znam ko je prvi počeo, ali bi valjalo tu bitangu naći pa namlatitii i na stub srama prikucati po sred Terazija.

Nisu devedesete pale s kruške, odjednom i ničim izazvane.
Jedina prilika je bila 9.mart, potrošena i sad možemo samo da gledamo pink, Tadića i Vučića a kad malkice dublje promislim većina ovde i nije za bolje. Da se ne lažemo.

Zasto li me obrazovanje ogromne (100+%) vecine ucesnika ove kafane potseca na ovaj dijagram??? :think:

234253_0405_f.jpg

:whistling:

_nobody_

:lol: Bolje pomozi mučeniku, da li si hrišćansko milosrđe ostavio u Grčkoj?

Vidis, Reef-e, da ima razloznih likova u kafani. :ok:

Lepo ti i bratija da se priFatite motiqa, ljopata, pijuqa i pljugova, pa na grunt/zemlju od kada lastavice izadju da love, pa sve dok lastavice ne furnu u gnezdasca (od 5:30 do 20:00). :D

Tako meni (a i drugima) jedino pomoci mozes. Da skinemo jos jedna lajava, alava usta sa EU/EAU/ECB/MMF kazana, i smanjimo kredite. :smeker:

_nobody_

Vidis, Reef-e, da ima razloznih likova u kafani. :ok:

Lepo ti i bratija da se priFatite motiqa, ljopata, pijuqa i pljugova, pa na grunt/zemlju od kada lastavice izadju da love, pa sve dok lastavice ne furnu u gnezdasca (od 5:30 do 20:00). :D

Tako meni (a i drugima) jedino pomoci mozes. Da skinemo jos jedna lajava, alava usta sa EU/EAU/ECB/MMF kazana, i smanjimo kredite. :smeker:

_nobody_

Bravo , onda Ojro po Ojro i eto 500 Ojra....:lol:

Prvo tebi da pomognemo, da ti olakšamo breme frustracije, da se pokažeš među švabicama , a i Srbija švabi, da ne šaljemo na arabajt samo gejčine već i ponekog hetero u prijateljsku dojčland...

• Podržavam
Reactions: Tol
Ja ne znam sta se ljudi toliko plase istine, uradila je to jer joj se svidjalo, i sta sad? :dontunderstand: Nije kao da je ubila coveka.

Daj jebbo te, ovo je gore nego Severinin snimak... i još je to Crna Gora bre, to je sredina 100 puta konzervativnija od Srbije... ja sad mislim da je nju neko ucjenjivao sa tim snimkom i ranije, ko zna šta je jadna preživila zbog toga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back