- Poruka
- 62.443
gde je taj snimak, ima li linka
Nemam pojma, i ja sam trazio...Daj da trazimo od Bebe da nam posalje link

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde je taj snimak, ima li linka

Nemam pojma, i ja sam trazio...Daj da trazimo od Bebe da nam posalje link![]()

Nisu devedesete pale s kruške, odjednom i ničim izazvane.
Jedina prilika je bila 9.mart, potrošena i sad možemo samo da gledamo pink, Tadića i Vučića a kad malkice dublje promislim većina ovde i nije za bolje. Da se ne lažemo.
9. март није могао успети јер су људи били вођени погрешно, касније се и показало да су они који су причали да је драшковић убачени црвени играч били у праву, његова мисија била је да исцрпи енергију из народа и обесмисли српски национализам, зато је сада на маргини политичког живота у Србији. Да је неко други предводио протест 9. марта имали би више шансе на успех, требао нам је неки задрти антикомунист а не секретар мике шпиљака.
Svi gledaju, i svi se kao zgrazavaju.![]()
Ништа чудно од једног либералног рептила
пс поздравио те јкапичић и ижљубиа те ка ђед унука
Trebalo nam je tad jedinstvo... kakav crni antikomunizam kad je komunizam pobijeđen?!
Српске комуњаре су, у договору са усташама, преко грбаче народа створиле рат и развукле га са ЈНА (Крајишници и добровољци би сами средили усташе) да би скренули пажњу од својих радњи.
Покрали су и сакрили паре, обезбедили децу, формирали нове партије, спречили декомунизацију и обезбедили пензије и привилегије, опет преузели приватизовану привреду, исцрпели енергију и мотивацију народа и изкомпромитовали Србију и Српство.
Kako su to spriječili dekomunizaciju, šta je to ostalo iz komunizma?
Ништа чудно од једног либералног рептила
пс поздравио те јкапичић и ижљубиа те ка ђед унука

Ako vi nacionalisti znate sta je antikomunizam, ja idem da pojedem 2 kila go.vana.
Vidis, Reef-e, da ima razloznih likova u kafani.
Lepo ti i bratija da se priFatite motiqa, ljopata, pijuqa i pljugova, pa na grunt/zemlju od kada lastavice izadju da love, pa sve dok lastavice ne furnu u gnezdasca (od 5:30 do 20:00).
Tako meni (a i drugima) jedino pomoci mozes. Da skinemo jos jedna lajava, alava usta sa EU/EAU/ECB/MMF kazana, i smanjimo kredite.
_nobody_
Pa?Ja da sam na njenom mestu, izasao bih u javnost i izjavio : 'Ja sam bre to, boli me pi.cka sta mislite o tome, i ko vas bre **** sabani!'

Jel i tebe ebo pas?![]()
Mi zapravo iz komunizma nismo zadržali ono što je valjalo, već ono što nije valjalo (javni sektor maksimalno naduvan)...
Iz komunizma smo zadrzali komunjarsku kulturu, kojom su obojeni ovi sadasnji nacionalisti.
nisam jos video snimak pa ne mogu da zakljucujem...
ali ipak pitanje nevezano za sadrzinu samog snimka, zasto se snimala uopste?? ili je neko tajno snimio?
ma to je mantra obična... korupcije, nepotizma i svega ostalog što ti vezuješ za komunizam je bilo i u Kraljevini Jugoslaviji (i Srbiji prije toga)... Arčibald Rajs piše o tome i sve odgovara i današnjoj situaciji...
Nije poenta u korupciji i nepotizmu.
Iz komunizma smo zadrzali komunjarsku kulturu, kojom su obojeni ovi sadasnji nacionalisti.
izvini Kamicak,
komunizam i kultura, otkad to ide u istoj recenici? koja je to kultura ona kultura koja obelezava ili je iznedrena iz komunizma?
slikarstvo? vajarstvo? gluma? balet? sve je to postojalo i pre. komunizam nije iznedrio nijedan novi pravac u istoriji kulture, osim kacenja mega giga postera vodje po stadionima i svrsavanju mase na iste.
koji to umetnicki eksponat postoji na planeti bilo gde, a da se moze reci da je to kulturna bastina, trajna umetnicka vrednost ili slicno?