VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
meni se mnogo dopala i utakmica kolumbija-urugvaj
- - - - - - - - - -
a i mec izmedju portugala i gane je bio dobar...to su mi do sada tri najbolja meca koja sam gledao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))Ebt, mi imamo vojnike?!
Lepa pesma.
Pesma je nastala nakon Balkanskih ratova, 1908. Šta nam se desilo pa sada imamo ovaj atak na uši i mozak iz Granda, Pinka?
Socijalizam i njegovi derivati?
Ne znam. Seti se da su komunci oporezivali šund i da su pevaljke i pevači narodne muzike pevali u stavu mirno ispred mikrofona. Ovo zlo je počelo 90-ih i ne prestaje. Kažu da su sve to plagijati turskih, grčkih, arapskih pesama. Malo preradjeni aranžmani i naši tekstovi. Ne znam ko je prvi počeo, ali bi valjalo tu bitangu naći pa namlatitii i na stub srama prikucati po sred Terazija.

Prestani da vređaš Srbe i ostale u kafani. Nismo mi ti krivi što si takav kakav si.
Neka neko od modova otvori prozor.
Bolje pomozi mučeniku, da li si hrišćansko milosrđe ostavio u Grčkoj?Prestani da vređaš Srbe i ostale u kafani. Nismo mi ti krivi što si takav kakav si.

Bolje pomozi mučeniku, da li si hrišćansko milosrđe ostavio u Grčkoj?

Vidis, Reef-e, da ima razloznih likova u kafani.
Lepo ti i bratija da se priFatite motiqa, ljopata, pijuqa i pljugova, pa na grunt/zemlju od kada lastavice izadju da love, pa sve dok lastavice ne furnu u gnezdasca (od 5:30 do 20:00).
Tako meni (a i drugima) jedino pomoci mozes. Da skinemo jos jedna lajava, alava usta sa EU/EAU/ECB/MMF kazana, i smanjimo kredite.
_nobody_

Prestani da vređaš Srbe i ostale u kafani. Nismo mi ti krivi što si takav kakav si.
Consiglieri:Шта би било СПАСОНОСНО решење за Србију?
Upregnuti omladinu u Srbiji da oru k'o volovi, umesto sto glume qurve i krimose.
p.s. Pre toga pohapsiti celu skupstinu Srbije i osuditi ih sve na dozivotnu robiju.
Eto, resili smo problem.![]()
Ja vas vise ne bih hteo zadrzavati! 

jebbo te, ono je stvarno Vanja Ćalović... sad mi rekoše, imala je onakvog psa...![]()
Nije kao da je ubila coveka.Ja ne znam sta se ljudi toliko plase istine, uradila je to jer joj se svidjalo, i sta sad?Nije kao da je ubila coveka.
Daj jebbo te, ovo je gore nego Severinin snimak... i još je to Crna Gora bre, to je sredina 100 puta konzervativnija od Srbije... ja sad mislim da je nju neko ucjenjivao sa tim snimkom i ranije, ko zna šta je jadna preživila zbog toga...
Baš da je normalno i nije...Nije gore, sve je to normalno.
Divljacke sredine sa divljacima i divljackim shvatanjima treba bombardovati H bombama.
Baš da je normalno i nije...
Jeste, osim ako nije mucila i na silu terala psa da joj to radi. Ako je pas to dobrovoljno radio, normalno je.

Morala ga je nekako naučiti...
Valjda se mazala nečim, šta znam...
Ja da sam na njenom mestu, izasao bih u javnost i izjavio : 'Ja sam bre to, boli me pi.cka sta mislite o tome, i ko vas bre **** sabani!'