gost 261558
Elita
- Poruka
- 15.404
Laku noc 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Možda baba i deda vole kinki seks, ko ona jedna naša što juri svingere?

Dođosmo iz Idea Extra supermarketa (Surka, nije bilo onih loših čika pa sam i ja bio fin) a tamo na ulazu stoji veliki boks (ograđeni prostor) za donaciju Crkvenoj kuhinji. Lepa akcija, vidim da ljudi ubacuju po nešto unutra, kao što smo i mi. Nadam se da će se i ostali, oni "srpski" supermarketi pridružiti akciji.

Daješ pare katolicima?![]()
A jel ima mermermda ploca na zidu u idei? Jel uklesuju i pozlacuju imena donatora?![]()
Pravi Srbin ne kupuje u Idei!I mi smo katolici, bre. Da ne misliš na Rimokatiolike?
Ne idem često tamo, par puta godišnja, ali ovo što smo dali, dali smo našoj Crkvenoj kuhinji, za pomoć.
- - - - - - - - - -
Nema, samo taj plastični boks pun dugotrajnije hrane za pomoć gladnima. Kad bi bar svako ko kuopi u Idei i ostavio po nešto...

Pravi Srbin ne kupuje u Idei!
Dobar vam dancic![]()

Des Rorka, jes' ti štagod poyebla? Posle tolikog posta.
![]()

Flamine, posto nemam muzicku ideju, neka bude iz mog potpisa.
![]()

ja bome jesam a ti? a nije da nisi zagoreo...![]()

Pravi Srbin ne kupuje u Idei!
Dobar vam dancic![]()
Samo da kami ovo ne vidi, izgubiće veru u mogućnost da Srbi budu liberalni fašisti.Pravi Srbin ne kupuje u Idei!
Dobar vam dancic![]()
Lako je tebi, imaš one potentne beločarapane, a šta mi ubogi Srbi da radimo? Ni za pomoć u kući nismo.
- - - - - - - - - -
I ti si klerofašista, ko ovaj Flameni?Samo da kami ovo ne vidi, izgubiće veru u mogućnost da Srbi budu liberalni fašisti.
Банују лика, либералног анархонацисту, кад оно појави се други лик, дерпе???