SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
49387vaskrs1f-1.jpg

Ево ме стигох био код мојих да са децом проведем дан у радости.

Милице, видео сам он о вуку и реакције о Вуку.

признајем да ми нешто није јасно, дете је по тој информацији задобио огреботине, што је сасвим у складу да је у питању штене од 5 месеци.Грешка је волонтеркина и последица њене непажње. Међутим касније иде прича о лопти и угризу, која ми уопште није јасна. Ако је бацала лопту вучићу, није могла да га држи на поводнику.
Али у сваком случају немио догађај. Сасвим је илузорно објашњавати да то није зато што је у питању вучић и да се то могло да деси са било којим другим штенетом било где другде и да није у питању никаква жеља за крвљу него игра. Питај своје дете, па ми јави шта се стварно десило, и ко је волонтерка, врло ме занима. Ја познајем дуго једну девојку, данас је већ одрасла жена, која је отхранила малу напуштену вучицу коју су донели код Вука и која је порасла у дивну женку.Она је са њом шетала Кнез Михајловом улицом редовно.

ja ne mogu da verujem da se vuk uopste i seta????????????

dvogodisnje dete zamislite ja bi ih pobio da je moje dete zivi ne bi ostali

Na pitanje zbog čega se vuk šeta u prostoru gde se nalaze posetioci, Bojović odgovara da je danas bilo malo posetioca, kao i da ova ustanova nema poseban prostor za takvu aktivnost.

- Zoološki vrt nema sprat pa da možemo bezbedno da šetamo životinje. Nemamo dovoljno prostora, i u danima kada nema mnogo posetioca, volonteri šetaju životinje vrtom. U kontaktu smo sa roditeljima i ponudićemo pomoć ukoliko je potrebno – ističe on.

.....

49387vaskrs1f-1.jpg

Ево ме стигох био код мојих да са децом проведем дан у радости.

Милице, видео сам он о вуку и реакције о Вуку.

признајем да ми нешто није јасно, дете је по тој информацији задобио огреботине, што је сасвим у складу да је у питању штене од 5 месеци.Грешка је волонтеркина и последица њене непажње. Међутим касније иде прича о лопти и угризу, која ми уопште није јасна. Ако је бацала лопту вучићу, није могла да га држи на поводнику.
Али у сваком случају немио догађај. Сасвим је илузорно објашњавати да то није зато што је у питању вучић и да се то могло да деси са било којим другим штенетом било где другде и да није у питању никаква жеља за крвљу него игра. Питај своје дете, па ми јави шта се стварно десило, и ко је волонтерка, врло ме занима. Ја познајем дуго једну девојку, данас је већ одрасла жена, која је отхранила малу напуштену вучицу коју су донели код Вука и која је порасла у дивну женку.Она је са њом шетала Кнез Михајловом улицом редовно.

Životinju je, kako saznajemo, pre incidenta na povocu šetala O. M. (43), volonterka u Zoo vrtu.

.....

Izgleda da je ukrajinska vojska napala danas Slavjansk.

ok, to. Ali imaju tenkove, avione i sve što vojska ima.

pratio sam CNN popodne, ocekivao sam da amerikanci zestoko pljuju po "separatistima" (taj termin koriste) jer su vecinom u pitanju neprijatelji rusi, ali sto je vrlo zanimljivo upravo je bilo obrnuto desnicare koji podrzavaju kijevske vlasti jasno nazivaju neofasistima i povezuju ih sa nacizmom bez imalo ustrucavanja...pun prilog o majdanu, istorijskoj ulozi nacista u ww2 ukrajini, sve koliko sam gledao odgovara istorijskim cinjenicama kako ih ja poznajem... za onu pucnjavu od nocas optuzuju naciste da su napali gradjane a ne "separatiste" itd. malo me zbunio takav realistican pristup...takodje isao je dobar deo putinovih izjava i to snimci po nekoliko minuta bez ikakvih prekida ili izvlacenja iz konteksta. na momente nisam verovao da gledam CNN. medjutim posle Ukrajine ide prilog o Krimu i tu se vec pljuje po Rusima pun krug. to mi vec licilo na americki nacin.

Pa dobro, kad krenu sa tim, očekujem i neki ozbiljniji odgovor. Cenim da nije to Srbija bez zaleđa.

Izginuće masa ljudi kad krene to pa dođe odgovor.

pratio sam CNN popodne, ocekivao sam da amerikanci zestoko pljuju po "separatistima" (taj termin koriste) jer su vecinom u pitanju neprijatelji rusi, ali sto je vrlo zanimljivo upravo je bilo obrnuto desnicare koji podrzavaju kijevske vlasti jasno nazivaju neofasistima i povezuju ih sa nacizmom bez imalo ustrucavanja...pun prilog o majdanu, istorijskoj ulozi nacista u ww2 ukrajini, sve koliko sam gledao odgovara istorijskim cinjenicama kako ih ja poznajem... za onu pucnjavu od nocas optuzuju naciste da su napali gradjane a ne "separatiste" itd. malo me zbunio takav realistican pristup...takodje isao je dobar deo putinovih izjava i to snimci po nekoliko minuta bez ikakvih prekida ili izvlacenja iz konteksta. na momente nisam verovao da gledam CNN. medjutim posle Ukrajine ide prilog o Krimu i tu se vec pljuje po Rusima pun krug. to mi vec licilo na americki nacin.

Kažu oni da su ovi neo nacisti ali cenim da im to računaju ko plus. Znaju oni i šta su hrvati radili i sad i onomad pa nikom ništa.

Poslednja izmena:
Nadam se da se niko nece osecati prozvanim, ovo je samo vic :D

Razgovaraju dvije babe o seksu. Pa prva upita:
- Je l bona, kako onaj tvoj… more l’ išta?
- Ništa, moja ti, ništa… kako kod tebe?
- Aaa moj po cijelu noć more… ja ga nakrkam sa medom i orasima… i on prangija po c’jelu noć… Nego… probaj i ti bona… nećeš se pokajat’!
Ova ode na pijacu,nakupuje meda i oraha, dođe kući i pred djeda:
- De stari… uzmi malo meda… uzmi malo orasa…
I tako svakih po sata.
- Deder stari samo ti udri…. tebi sam i kupila…
- Ma ne mogu više… stvarno ne mogu…
- Samo jedi…. i ne laprdaj…
- Ma ne mogu više… bona šta ti je…
- Jedi… čuješ šta ti kažem… Jedi!!!
Najeo se djed ko nikad…. legli oni navečer u krevet… i oko ponoći javi se djed:
- Baba…
Ona budna… a šuti… pravi se da spava… a on opet:
- Baba…
Ona šuti… a on:
- Baba…baba….
A ona se ko fol probudi… okrenu se i reče:
- Šta je junačino moja?!
- Baba… ja se usr’o.

Nadam se da se niko nece osecati prozvanim, ovo je samo vic :D

Razgovaraju dvije babe o seksu. Pa prva upita:
- Je l bona, kako onaj tvoj… more l’ išta?
- Ništa, moja ti, ništa… kako kod tebe?
- Aaa moj po cijelu noć more… ja ga nakrkam sa medom i orasima… i on prangija po c’jelu noć… Nego… probaj i ti bona… nećeš se pokajat’!
Ova ode na pijacu,nakupuje meda i oraha, dođe kući i pred djeda:
- De stari… uzmi malo meda… uzmi malo orasa…
I tako svakih po sata.
- Deder stari samo ti udri…. tebi sam i kupila…
- Ma ne mogu više… stvarno ne mogu…
- Samo jedi…. i ne laprdaj…
- Ma ne mogu više… bona šta ti je…
- Jedi… čuješ šta ti kažem… Jedi!!!
Najeo se djed ko nikad…. legli oni navečer u krevet… i oko ponoći javi se djed:
- Baba…
Ona budna… a šuti… pravi se da spava… a on opet:
- Baba…
Ona šuti… a on:
- Baba…baba….
A ona se ko fol probudi… okrenu se i reče:
- Šta je junačino moja?!