svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Ja imam CZ 99
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
si osuncala celo dupence il' si samo sa one strane koja se vidi u polumraku
- - - - - - - - - -
ih... ovu dobio na prezent, a nikad nisam puco privatno verovali ili ne..... osim onoga sto se moralo u sluzbi![]()
Ala lažeš, malopre si napisao da si razveden i da blejiš u tv

Ja imam CZ 99
malo je težak za mene, ali emotivno sam se vezalaNe mlati, kakva služba
pa razveden sam, a ona je neudata izhebo je ljubavnik ko ovcu zbog koga se i razvela... ja joj nacrto sha ce se desi ali zene misle da su najpametnije... pa reko ako oce covek da mu ponudim i upoznam... zna je borka, jako fina osoba da nism razveden ponovo bi se s njom ozenio![]()

pa razveden sam, a ona je neudata izhebo je ljubavnik ko ovcu zbog koga se i razvela... ja joj nacrto sha ce se desi ali zene misle da su najpametnije... pa reko ako oce covek da mu ponudim i upoznam... zna je borka, jako fina osoba da nism razveden ponovo bi se s njom ozenio![]()
I jamalo je težak za mene, ali emotivno sam se vezala
Lobotomija![]()

e duso... ne dao ti bog da si aktivna bila za vreme slobe... srecom pa tad sam otisao umesto na kosovo u deo za ovaj rat i kad sam video ko sve pise ovde, kakvi antidrzavni elementi i koje poznate licnosti.... srusio mi se svet.
Stari ima glok... meni je CZ 99 bolji...

Tad sam bila najaktivnija...dušo, ja imam preko pet banki

a razlog razvoda s njen strane bila jedna forumasica koju sto je najcrnje nit znam u realu ...ali take su zene kad utripuju onda nis ne pomaze no samo da kazes, maco u pravu si za sve![]()
Zakon je i zbrojovka četrespet, mala slatka... skoro ko GG.

Pa kako žena zna za forumašicu koju ne znaš u RL?!

sta fali.... mozes da imas i 3 ili cak 7 kad nisi uopste moj tip![]()
Ne pričamo o tipovima, morlonu, već o devedesetima. Ko da si narodni heroj, pali, bre

Nije nego ti ne kapiraš kako treba sa ženama...imala nalog a da nisam ni znao...
ti sporije kapiras a?
a razlog razvoda s njen strane bila jedna forumasica koju sto je najcrnje nit znam u realu ...ali take su zene kad utripuju onda nis ne pomaze no samo da kazes, maco u pravu si za sve![]()

Nije nego ti ne kapiraš kako treba sa ženama...![]()

jes treba da ih rastavljam ko ti gloka pa da se upucam pre no sto ih upucam![]()
nemam ja gloka, gloka mi ima otac, ja imam CZ 99, para@svarozic
kad vec imas gloka kolko srafova i delova ima glok?
koji imas? springfild ili.... a?