Скупови форумаша

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Nixxx
Odlucio sam da malo promenim leto... svako mi je na neki nacin isto, a oduvek sam imao zelju da se upustim u ovako nesto i da obidjem Srbiju uzduz i popreko, a kako vreme prolazi provaljujem da cu sve manje imati mogucnosti za tako nesto...
Sto se tice exJuge pa Bosnu obilazim u svim pravcima jer mi je cela rodbina tamo, a i tetak ima neku firmicu, pa tako preko leta za njega radim tj vozim ;)
A u Makedoniju sam isao cesto krajem prosle godine jer mi je cale tamo radio ;)

I da.. imam 20god ;)

e pa necu.....sad ce pametni dovla da shvati da u nisu ima samo mene, pa sto da dolazi bzvz.....tj ima i dr koki, ali on se pati sa medicinom i ne videh ga godinama! dobro,aaaajde , doci cu ja u bg...ajde....
prosli put kada sam bila sizz je imala da uci fuc.king fiziku??? sledeci put kad dodjem, nemoj da vas nema! btw imam druga u ns, bas bi trebalo sa njim da se vidim, pa bih mogla da dodjem da vidim i nixxxa i andreja i petu i tampljicu i....ko je jos sve tamo...mada mislim da nas je najvise u bg-u, jel?
a ti, dovla, mozda mogu da se ustekam kod tebe za prevoz do BL, taman da odeem da vidim sestru, pardon, sofffy...........:P

Evo i preliminarnog plana puta.... raspored po danima i datumima ce uslediti nesto kasnije ;)
DakleM,

1. dan: Pancevo-Beograd-Smederevo tu je pauza za nanncy90 i sasha85 sat dva u jutarnjim satima

Smederevo-Nis i tu se vidjamo sa malom i kokijem (ako je zainteresovan naravno) a i sa drugima koji izraze zelju. Takodje tu se spava i drugi dan nakon dorucka krece se put CG

2. dan: Nis-Krusevac-Kraljevo-Uzice-Trebinje-Herceg Novi Posto ce dolazak biti predvece ne vidjamo se ni sa kim vec se odmaramo od puta jer je to vec pola predjenog puta. Treci dan se po dogovoru vidjamo sa crnogorcima na unapred dogovorenom mestu i organizujemo neizbezni kupanjac :D:D:D. Ukoliko se bude izrazila zelja ostajemo i cetvrti dan tamo, ali vec peti dan rano ujutru je kranji rok za nastavak puta.

5. dan: Herceg Novi-Trebinje-Sarajevo-Zvornik Tu svracamo kod mojih na kratko, a videcemo kakva bude bila situacija verovatno cemo i prespavati tamo. Sesti dan nastavljamo put Novog sada.

6. dan: Zvornik-Loznica-Sabac-Ruma-Novi Sad dolazak se predvidja oko podneva kao i sastanak sa svima koji izraze zelju da se skupimo u NS-u. U zavisnosti kakva atmosfera i mogucnosti budu bili ostavljen je prostor za jedno nocenje.

7. dan: Novi Sad-Indjija-Stara Pazova-Zemun-Novi Beograd tu ocekujem da ce kod Sizz biti nekog rucka ne bi li se povratili od suve hrane koju jedemo vec sedmi dan i naravno...

Novi Beograd-Pancevo ja konacno stizem kuci prebacujem sve slike, snimke, narezujem DVD-ove, i saljem zainteresovanima na kucnu adresu ;)

Eto, to je otprilike taj plan.... e sad.... ako ima neko ko je zainteresovan da se vidimo u nekom od "prolaznih" gradova neka se javi, ado cemo ga uvrstiti u plan putovanja ;)

Evo redom...

@mare34 ovde ce biti sve blagovremene informacije o nasem kretanju tako da ce se u svakom trenutnku znati gde smo, kakav je dalji plan pa cak i satnica ;)

@Avet za CG jos nije nista fiksno... kako god se dogovorimo meni je svejedno... HN-BD je koliko ja znam 50-ak km... ;)

@papi vec sam rekao da Sombora nema zbog blizine Novog Sada u kom cemo biti kao sto mozes videti dva dana ;)

@Avet fotoaparat i kamera su neizbezni... ako ne idu oni ne idem ni ja :lol::lol::lol:

Nekako sam u kontaktu sa ljudima iz bg-a zakljucio da je to najbolje resenje...

Elem, jos da pomenem da su vec poceli da se vrte i datumi, ali otom potom... dok slozimo sve kockice pa cemo da objavimo... u svakom slucaju informacije ce biti blagovremene.... BUDITE SPREMNI!!! :D:D:D

Back