Скупови форумаша

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, Dovla... pazi sto se tice EXIT-a!

To bi mogao ovako da organizujes... gadjas da vam taj zadnji dan ture, pre povratka u BG/PA.... znachi kad budete u NS-u, da to padne na pocetak EXIT-a. Ja cu verovatno ove godine biti na sva cetiri dana. A verovatno ce biti jos ko odavde iz BG-a ko bi dosao bar na neki dan EXIT-a. Alexx je izrazio zelju bio... a pre neki dan ja na #krshe banuo i Master, kaze dolazi za koji dan vamo i takodje bi svratio na EXIT.
Tako da EXIT moze da nam bude dobar termin za jedan prilicno veliki samit u NS-u.

Bilo bi dobro da se ovde jave ljudi koji su potencijalni na EXIT-u ;)

@KLL
Tako je i bilo planirano... da banemo 6-og medjutim Sizz nije zainteresovana za taj program koji se odrzava te veceri... vise je interesuje 7-mi... ali sto se tice exit-a to je jos u fazi usvajanja... jos cemo videti da li cemo posetiti taj dogadjaj ;)

E pa Bliz ovo ce stvarno biti PRC... ali ce se ovog puta osetiti.. i to dobro ;)

Ljudi, ja sam najsmrtnije ozbiljan povodom ovoga... jos sutra da istancam neke stvari i ocekujem da cu popodne okaciti detaljan plan kao i spisak na koji ce se upisivati svi zainteresovani...

Back