SKRTICE, ides mi na zivce!!!!

pa ucinilo mi se da ne zelis
ovako:pajamaca me zove iz srbije i tako razglabamo po 1h dao bog uvek brdo tema
posle izvesnog vremena opet ona zove opet brbljamo
e sad kazem ja sebi e neces pajamao sad cu ja tebe i pozovem ja i posle 5 min ona kaze "aj dosta smo pricale da ne trosis" :?
pa kapiram ja da si ti kavaljer al sto bre da se osecam kao stipsa,ebes telefon al ako obe pricamo red je da obe i trosimo,ne?

Captain Jack Sparrow:
E draga moja da i ti manje zavlacis ruku u dzep po pare i pustis uvek nekog drugog da plati onda bi i ti imala para i bila lovanka!
A zamisli kad je sa prijateljima kad se tako ponasa kako li se ponasa kad treba da plati nekom ko mu nije prijatelj ? treba mu namestiti da deebelo plati neku extra veceru na skupom mestu , a onda mu reci da je to za sve ono sto nikad nije platio... bar bi ja tako!

Ма, он има 5 пута већу плату од мене...
....А увек ми је смешно кад дође до плаћања, као хвата се за џеп, па полаааако вади новчаник....па онда као глеееда у њега.....:roll: ..за то време неко други већ плати, а он онда каже:''Па није требало!'':lol:

Meni je ta osobina odvratna. Nista gore od muskarca stekare. Ne mogu sa takvim da se zabavljam, pa da je najpametniji, najlepsi, najzgodniji na svetu. Mislim da se iz odnosa prema novcu moze saznati dosta o coveku. Nesebicnost je osobina, koja ne moze da se razdvoji..kao super sam na emocijama, dajem sebe, a ovako stekam, nema sanse. Sve te stekare su ustvari vrlo sebicne i egocentricne osobe, koji nikada nece dati sebe u nekom odnosu. Stalno su u tripu da neko hoce da ih zajebe, pa sada da li za lovu ili za nesto drugo. Ne di dali nesto da nemaju protivuslugu, nikada...bezi bre. Nije za dzabe galantnost uvek bila vrlina...

e ne znam ali meni je i preterana galantnost losa osobina...
treba naci sredinu jer zamisli muza koji svima okolo pozajmljuje pare i ne pita kad ce da vrate ili kad izadje s drugarima samo on placa pice a ti jadna nemas za kozmeticara:lol: sala sala ali ajd malo da pohvalim mog muza:on stvarno ima meru i zna dobro da proceni kad placa on kad drugi a kad svako svoje...

°bejbica°:
Da li ste okruzeni skrtim osobama u krugu vasih prijatelja i koliko vam to ide na zivce?
Ja sam danas bila sa jednom takvom na kafi, ima mnoge kvalitete, ali kad su pare u pitanju imam osecaj da je u stanju da ide preko lesheva.
Koliko ste vi "stisnuti" ili su vam pare manje bitne u zivotu?Da li gledate ko kad i koliko platja npr. kad negde izadjete skupa na kafu sa osobom za koju znate da se ni pod razno nece uhvatiti za novcanik, ali kad vi placate narucila bi i kucu na Havajima da moze?

Ne gledam na to ko će da plati prvi put...Uvek to činim ja..Po proceni od toga nastavljam
druženje..U principu eliminišem na startu ljude koji su škrti ili koji vole da iskorišćavaju..

Back