P
pajamaca
Gost
ja još čekam da me opali
ona ljudožderka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajamaca me zove iz srbije i tako razglabamo po 1h dao bog uvek brdo tema 
Captain Jack Sparrow:E draga moja da i ti manje zavlacis ruku u dzep po pare i pustis uvek nekog drugog da plati onda bi i ti imala para i bila lovanka!
A zamisli kad je sa prijateljima kad se tako ponasa kako li se ponasa kad treba da plati nekom ko mu nije prijatelj ? treba mu namestiti da deebelo plati neku extra veceru na skupom mestu , a onda mu reci da je to za sve ono sto nikad nije platio... bar bi ja tako!

Meni ne odjekuje... :?hanibaI77:ma znamo al na skypovi nisu kompatibilni tj non stop odjekuje:?
I meni odjekuje!U cemu je fazon,mozda samo u ovoj nasoj zemlji Srbiji?chokolada:Meni ne odjekuje... :?
Pa ja pricam sa nekim iz Srbije i ne odjekuje. :wink: Mislim da ima tu veliku ulogu igra brzina interneta. :?w.witch:I meni odjekuje!U cemu je fazon,mozda samo u ovoj nasoj zemlji Srbiji?
Ali ja sam u Srbiji,a i ADSL-u sam,mozda ima neki brzi kod nas,ne znam...ne razumem se bas najbolje u ove sprave :-(chokolada:Pa ja pricam sa nekim iz Srbije i ne odjekuje. :wink: Mislim da ima tu veliku ulogu igra brzina interneta. :?
Ni ja se ne razumem.w.witch:Ali ja sam u Srbiji,a i ADSL-u sam,mozda ima neki brzi kod nas,ne znam...ne razumem se bas najbolje u ove sprave :-(
I ja i on imamo ADSL i ne odjekuje nam, stvarno nikada nismo imali problema.
Mozda taj sa kojim pricas ima slabiji internet. :?
sala sala ali ajd malo da pohvalim mog muza
n stvarno ima meru i zna dobro da proceni kad placa on kad drugi a kad svako svoje...ajd da objasnim tužnu pojavu..hanibaI77:ni meni sa drugima,samo sa pajamacom![]()

moj čovek.hanibaI77:on stvarno ima meru i zna dobro da proceni kad placa on kad drugi a kad svako svoje...
°bejbica°:Da li ste okruzeni skrtim osobama u krugu vasih prijatelja i koliko vam to ide na zivce?
Ja sam danas bila sa jednom takvom na kafi, ima mnoge kvalitete, ali kad su pare u pitanju imam osecaj da je u stanju da ide preko lesheva.
Koliko ste vi "stisnuti" ili su vam pare manje bitne u zivotu?Da li gledate ko kad i koliko platja npr. kad negde izadjete skupa na kafu sa osobom za koju znate da se ni pod razno nece uhvatiti za novcanik, ali kad vi placate narucila bi i kucu na Havajima da moze?