Skromnost

Skroman hvalisavcu ne veruje

Svaka hvalisavka svoga hvalisavca nadje

Bolje skroman u ruci nego hvalisavac na grani

Nisam dovoljno skroman da bih se jeftino hvalio

Ne jebe uporan vec skroman

Skroman hvali tudje, a hvalisavac svoje

Ko se hvali umrece, ko je skroman i pre ce

paaaaa bio je i sou amaterki tako da sam imala prilike da pokazem svoje umece striptiza...
pa kako sta sam radila:gledala sam spektakle,gledala robu(i kupila onog jeza,i lisice za macu),uzela neke brojeve telefona :mrgreen: (da napravim sexy kalendar za muzica)pila coca colu,raspitivala se za nove modele jaja :lol: eto :p

odgovori mi na pitanje :P
ako je kinky , možeš i na pp
taman da se požalim kako sam noćas sanjala šiptare :x
jbt...užas...sve do Šumadije su stigli, od Kosovske Mitrovice 1.bezbedan grad je bilo Kraljevo, gistro, tu ipak ima Srba :neutral:
spasili nas neki zidari...grozota...aliona ružna lica i jezik...lica kao u Vremenu na trećoj strani, gde stoji izveštaj o novoj zastvai Rugovinoj u Prištini...UŽAS. A Komercijalna banka, to ej nagore 8), ima samo u Mitrovici, a mi nešto odstopirali, pa otišli na zapad u neko selo, p adrugo, pa treće, sva šiptarska (znači, ćutiš, ne zboriš srpski) ....a bez kinte...sa 3.000 u džepu, a ostalo je u nekoj konzervi na dnu mora...u konzervi od BU toaletne vode :?
Pa onda neki mali kao zidar (a taj mali je na Malti godinama) pa nas spakuju u enki sobičak pa idemo na taljigama da kupimo kola tj. podignemo od tih ljudi sa opravke..kad ono, majstor Šipac napravio novi krov ali - OD KARTONA :shock:
I uzmemo neki crveni, koji čeka 12 meseci na svoje vlasnike (krov od Toyote)
i smaranje...a usput na točkovima aviona vise Šiptari raspadaju se ko ****, grozota, demoni....
joj, morala sam...trajalo je i trajalo...

:lol: kako ću ispasti na fotki, znači "ajde ovako..." ta rečenica
Znači - poziram i verujem u fotografa, tvrda vera, sreća pa je profi lik, ume da odabere jedan od tih 10ak sekundi - baš onaj u kome sam ućutala :mrgreen:
Inače, u tripu je da će ga prozvati mojim ličnim fotografom, jer sve što donese je lepo :D

Nisam citala ostale komentare, ali znam da sam je meni bas ista ta pjesmica "uvrnuta" u glavu i da je i dan-dans cesto negdje, iz podsvjesti cujem....mada, ja sam stekla utisak da je skromnost ona najgora "vrlina" koja moze da ti se desi u 21om vjeku....

Betty:
:lol: kako ću ispasti na fotki, znači "ajde ovako..." ta rečenica
Znači - poziram i verujem u fotografa, tvrda vera, sreća pa je profi lik, ume da odabere jedan od tih 10ak sekundi - baš onaj u kome sam ućutala :mrgreen:
Inače, u tripu je da će ga prozvati mojim ličnim fotografom, jer sve što donese je lepo :D
oh blago tebi,ovaj moj samo klikce,nit pazi na pozu ma... :evil:
veruj mi da bolje uslikam sama sebe gledajuci ekran u ogledalu!

juj koji je vama s tom obrnutom vredonosnom skalom
s kim se to družite? :shock:
Ja bih radije imala jednog prijatelja, ali koji me podržava, nego 101 foliranta ...
surov je ovaj svet..:neutral:

Ja moram još jednom da se divim ovoj temi.
Divim se.
Stvarno.
Evo...
ahhhh :wink:
Još jedan pozdrav za mačkicu.

Ja je posmatram kao temu o uzimanju:
Uzmi sve što ti život pruža ili uzmi onoliko koliko ti je dovoljno.
Šta da uzmem sve ili dovoljno? :lol: :lol: :lol:

Back