Škotski ovčar ("Lesi")

Dallinaire True Dreams For Millubie "Katy" - 14 meseci

dscn0063.jpg

dscn0065.jpg

dscn0091.jpg

CAC Kikinda - 08.04.2012

Magic2-1.png

Magic1-1.jpg

Magic5-1.jpg

Dallinaire Touch Of Magic - "Magic"
14 meseci na slikama
PRM, JBOB

Freddy1-1-1.jpg

Freddy4-1.jpg

Freddy3-1.jpg

Freddy5-1.jpg

Camanna Cold Play - "Freddy"
CAC, BOB!

Daisy1-1-1.jpg

Daisy4-1.jpg

Daisy3-1.png

Dallinaire Razzle - Dazzle - "Daisy"
CAC!

U Kikindi ni loše vreme nije moglo da pokvari dobru izložbu. Ukupno 10 kolija što je za naše izložbe lep broj. Mi smo prezadovoljni rezultatima pogotovo kad u obzir uzmemo da je Daisy postala zreli šampion Srbije kao i Freddy koji je za samo 2 vikenda završio šampionat osvojivši 4x CAC, CACIB, 3x BOB!

Gorancel,. dugujem izvinjenje zbog preupanjenog donosenja zakljucka u vezi Freddy-a . Ono sto sam rekao da Freddy izgleda zapusteno, to je na osnovu onih fotografija. Na ovim Freddy izgleda jako lepo i jos jednom izvini.
Sjajan ti je pas. Lepo ga cuvaj!
Hvala. Koliko god čudno zvučalo Freddy je sad bez dlake. Za nekoliko meseci će biti u punoj formi.
I nije moj. Koliko god to primamljivo zvučalo :) ipak je to isključivo Draganin miljenik.

danas nije bilo slikanja :)

mada ima nasih 'kupacih' fotografija od prosle godine na prethodnim stranama. a nasla pre neki dan ovu sliku

Uploaded with ImageShack.us
bila mi u kompu, skroz sam zaboravila na nju. taman mi dobro dodje da se secam kako mi je ker izgledao sa celim zubalom, pre neku nedelju smo ostali bez jednog prednjeg zuba :D

One prekrštene šape me podssetile na nešto...
Moj prvi škotski ovčar (tata mi ga je poklonio nakon jedno 6 meseci traganja za štencem "leike") i prvi rasan pas koji je ušao u kuću bio je Amor - neviđena kukavica i najbolešljiviji pas za kojeg znam.
Komentar mog tate kad ga vidi sa takvim položajem šapica, bio je: "Vidi kako prekršta noge... neće da legne makar kako! Suva elegancija! Vidi se da nije obična džukela... već plemić sa poreklom!"
Inače, moj tata je obožavao sve "džukele"... da ne bude zabune ;)

Back