A imamo i ovakve slikice.
Pre nedelju dana donesem kuci neko stence sto sam nasla na ulici (postavljen je i u 'usvajaliste' na ovom forumu, ali se ama bas niko ne interesuje).
Deckic je mali i sladak, ali sam imala veliku dilemu kako ce ga Megi prihvatiti, pa je prva ideja bila da Muki bude u dvoristu. Ali to je samo kratko trajalo. Spavao je u dvoristu dve noci, tokom dana sam ga pustala kod nas u kucu, i vec nakon toga, kad mu se osladilo, vise nije hteo da spava sam vani (poslednju noc je priredio celonocni koncert za komsije

, pa sam morala da ga ubacim u kucu da spava, ne bi li me jos neko prijavio nekakvoj inspekciji).
Elem, imala sam ozbiljne sumnje i nedoumice kako ce ga Megi prihvatiti, posto ona i nije bas kuja za primer, kad je rec o druzenju sa drugim psima, medjutim, na moje ogromno i prijatno iznenadjenje! Pa ljudi, vi ne biste verovali. Sta on njoj radi, a sta ona, sirota trpi! Stvarno je prvorazredni vaspitac, iznad svih mojih ocekivanja. Dakle, sve je dozvoljeno, cak i pijenje vode iz Megine posude, ali ni pod kakvim uslovima se ne sme prilaziti Meginoj hrani. To su njena pravila
Gore na slici se socijalizujemo. A kad se posteno najedemo i izmorimo od zivotnih lekcija, onda se onesvestimo:
Uploaded with
ImageShack.us
(inace, u kuci svi jedva cekamo ovo onesvescivanje

)