Millubie
Zainteresovan član
- Poruka
- 261
Dallinare Triple Ice
I brat iz legla koji je ostao u Srbiji.
I brat iz legla koji je ostao u Srbiji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi ovako... uz dužno poštovanje, po pet šopovima rade i ljudi koji u životu nisu imali štene. Dakle, možda znaju šta prodaju, ali, na žalost, vrlo često i ne znaju! Ne kažem to zbog granula nego zbog svih saveta koje tamo možeš dobiti (ja znam mesto gde tvrde da glodarima uopšte ne treba davati vodu! Pa im se ljudi stalno vraćaju jer hrčak ili morsko prase ugine... ne znam da li to rade namerno, ali - rade).nema pedigre. mada znam gde su mu kupljeni otac i majka. inace iso sam po njega. a ne svidje mi se to transportovanje autobusom.
mleko sam mu davao sinoc, necu mu vise davati jer su mi rekli u pet shopovima da nema potrebe. samo granule. i jede ih. kupio sam 3 vrste. znam da ne treba bas da se mesa al videcemo. mozda ovaj kucak nije zahtevan.
evo prosla je jos jedna noc. opet isto. od recimo 3h do jutros u 7h nije zatvarao usta. al zato sada, vec 2 sata, cuti, lezi, spava. miran je sada. al pitanje je kada ce se opet aktivirati. mozda ne bih trebao da mu pustim da spava preko dana, sta vi mislite. da nocu ne bi bio toliko aktivan.
Ne, nikako. To bi već bilo maltretiranje malca.evo prosla je jos jedna noc. opet isto. od recimo 3h do jutros u 7h nije zatvarao usta. al zato sada, vec 2 sata, cuti, lezi, spava. miran je sada. al pitanje je kada ce se opet aktivirati. mozda ne bih trebao da mu pustim da spava preko dana, sta vi mislite. da nocu ne bi bio toliko aktivan.
pozdrav, evo i mi sada imamo skotskog ovcara. zuto-beli je i zove se Nibiru, iliti skraceno Ru. ima mesec i desetak dana. nemamo slike ali cim ga slikam postavicu na forum.
inace veoma je glasan, cak i naporan. zavija, laje. bez prestanka. dok ga drzimo van njegovog prostora onda je skoro ok, cunja, njusi, istrazuje, gura njusku svuda. ali cuti, ali kad ga vratimo onda ne zatvara usta. i ne znam kako cemo nocas da izdrzimo.
pa ako neko ima dobar savet molim vas ne ustrucavajte se, mozete da posaljete i privatnu poruku a mozete i ovde na forumu.
srecom danas ste aktivni, pa ocekujem savete
ps: evo sad je lego da spava, inace je pre toga jedno 45 minuta lajao i cvileo bez prestanka.
spavao je 10-15 min evo sad opet po starom. ne znam odakle mu tolka snaga.
Milubi,ciji je pas sto si objavio slike? Ko su mu otac i majka?