Škotski ovčar ("Lesi")

Prvi dan u dvorištu :-)

Picture-067.jpg

Picture-072.jpg

Picture-073.jpg

Picture-074.jpg

Picture-077.jpg

Picture-081.jpg

Picture-086.jpg

Picture-091.jpg

Poz!
Ovo je moj mali kuca DaVinci :heart::heart::heart:. Davinci ima 4 meseca....pre nekoliko dana primetila sam da mu se levo uvo ispravlja...a desno stoji savijeno kako treba. Da li bi ja trebala da ostavim da se to samo resi, ili sta da preduzmem?
Evo stavila sam par slika kako je izgledao kad je bio 3 meseca. Zadnja slika pokazuje kako mu danas stoji to uvo :(

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    27 KB · Pregleda: 20
  • 1-1.jpg
    1-1.jpg
    34,6 KB · Pregleda: 21
  • 2.jpg
    2.jpg
    40,9 KB · Pregleda: 21
  • 2-2.jpg
    2-2.jpg
    27,9 KB · Pregleda: 29
Divan je!
Priznaću i da se meni dopadaju sa tako asimetričnim ušicama... nekako mi deluju šašavije. ;)
Koliko ja znam, a odgajivači će me ispraviti ako grešim, njima se ušice podignu i od (viška) kalcijuma. Dakle... smanji unos kalcijuma.
Dalje, možeš mu masirati uho (neće da škodi... niti će on imati nešto protiv ;)), i utrljaju mu neku kremicu (pavlovićevu npr.).
Ono o čemu se "javno" slabo govori, ali većina odgajivača sa kojima sam razgovarala to radi: na vrh uha, zalepiš komadić žvake. Da li to njemu smeta i koliko - ne znam, pretpostavljam da je individualno.

Zdravo svima!!!! Nije me dugo bilo, jer nisam bila u mogucnosti da koristim internet!!! Imam jedan problem!!! Leo je poceo da bojkotuje granule! Cak smo pokusali da mu ne dajemo nista osim granula i dva dana nije jeo!!! Nisam mogla vise da ga gledam takvog i sad mu kuvam... ali nzm kako opet da ga naviknem na granule, pa ako je neko imao iskustva, zamolila bih vas za neki savet!!! :worth:

raja jel zna neko mozda postoji li na nasim prostorima bivse jug.neki srebreni lesi,znam za zuto bijelog i za trkolora a za srebrenog prvi put cujem pa jeli moguce da i taj srebreni postoji??
Pretpostavljam da misliš a "blu merli"
Bio je jedan u Novom Sadu, sretala sam ga po gradu, ali i (jednom) na izložbi... Interesantno izgleda... sav u pramenovima.
Da li ih sad neko ima - ne znam.

Back