dragan_online
Obećava
- Poruka
- 94
Prvi dan u dvorištu :-)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako da ubacim slike od mog kuce?
kako da ubacim slike od mog kuce?Dobrodošla!kako da ubacim slike od mog kuce?

. Davinci ima 4 meseca....pre nekoliko dana primetila sam da mu se levo uvo ispravlja...a desno stoji savijeno kako treba. Da li bi ja trebala da ostavim da se to samo resi, ili sta da preduzmem?
. Davinci ima 4 meseca....pre nekoliko dana primetila sam da mu se levo uvo ispravlja...a desno stoji savijeno kako treba. Da li bi ja trebala da ostavim da se to samo resi, ili sta da preduzmem? 

),  i utrljaju mu neku kremicu (pavlovićevu npr.).
),  i utrljaju mu neku kremicu (pavlovićevu npr.).

Šta mislite o ovom psu,kako on podnosi ove naše vrućine.i kakvo mu ime pristaje?

Pozdrav svim ljubiteljima skotskih ovcara! Pozivam sve vlasnike ove prelepe rase na druzenje u Jagodini 27.03.2010. na CACIB izlozbi.
raja jel zna neko mozda postoji li na nasim prostorima bivse jug.neki srebreni lesi,znam za zuto bijelog i za trkolora a za srebrenog prvi put cujem pa jeli moguce da i taj srebreni postoji??
Pretpostavljam da misliš a "blu merli"raja jel zna neko mozda postoji li na nasim prostorima bivse jug.neki srebreni lesi,znam za zuto bijelog i za trkolora a za srebrenog prvi put cujem pa jeli moguce da i taj srebreni postoji??