Kristina198*
Obećava
- Poruka
- 63
Šta mislite o ovom psu,kako on podnosi ove naše vrućine.i kakvo mu ime pristaje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad mogu haskiji i malamuti da podnesu leto moze i skotski ovcar, a ime ako je zensko Lesi.Kristina198*:Šta mislite o ovom psu,kako on podnosi ove naše vrućine.i kakvo mu ime pristaje?
Banshee:jao sto je slatko ovo kuce gore.moj je bio isti kad je bio mali samo sto je setlandski ovcar tako da je manji.
inace obozavam skotske ovcare,tako su pametni,lepi i dobri psi.![]()
![]()
smeh:Recimo da smo odlucili da "stvorimo uslove" i nabavimo psa.
I pored toliko divnih rasa - nikako ne mogu da "prelomim" i odreknem se svojih kolija...
Recimo da je kompromis sa dragim (on navija za nesto mnogo manje, posebno za jazavicara) da bude ženka (ja sam uvek imala mužjake)... a ako uleti neki slatki "škotić" mislim da bismo se nekako i pogodili.
Dakle, zna li neko za neko leglo?
smeh:Recimo da smo odlucili da "stvorimo uslove" i nabavimo psa.
I pored toliko divnih rasa - nikako ne mogu da "prelomim" i odreknem se svojih kolija...
Recimo da je kompromis sa dragim (on navija za nesto mnogo manje, posebno za jazavicara) da bude ženka (ja sam uvek imala mužjake)... a ako uleti neki slatki "škotić" mislim da bismo se nekako i pogodili.
Dakle, zna li neko za neko leglo?
Imam "ZOV"marko antonije:Evo nekih telefona iz najnovijeg ZOV-a pa ih cimni, ne znam kolika im je cena i kakav im je kvalitet štenadi :
1. 064 / 865 56 02 ;
2. 064 / 411 34 89 ; 019 / 85 670 ;
3. 034 / 862 101 ; 064 / 461 47 39 ;
4. 022 / 218 764 ;
Poz.
smeh:Zorice, psi su ti divni, hvala sto si se javila.
Predlazem da, ako si raspolozena, otvorimo novu temu "Setlandski ovcar" i da nas upoznas sa svim vrlinama ovog sjajnog malise.
Licno, kao obozavalac skotskih ovcara, upoznata sam i sa njegovim "malim rodjakom", razmisljala sam i o njemu... Ipak, ja volim velike pse, tako da... No, videcemo.
Ipak te molim da smanjis fotografije (neka veca dimenzija ne prelazi 400px) jer je ovako ljude mtzi da cekaju da se stranica otvori, a steta je ne videti fotke i ne procitati podatke o ovim sjajnim psima.
Pozdrav!
Razumele smo se i hvala ti. Nego, dok sam citala tvoj post, pade mi na pamet da se malo zna o psima koje gajis i da bi bilo lepo (ako si voljna i imas vremena) da malo poradimo na tome da ih blize predstavimo.Zorica-malizmaj:Da, naravno, ne zelim da zauzimam topik skotskih ovcara. Dodala sam ovaj komentar zbog toga sto si rekla da tvoj muz zeli malog psa, zbog kompromisa. Videcu da otvorim Sheltie topic sa standardom i ostalim...
Sto se velicine slika tice, ja obicno gledam da ne budu vece od 500px, obicno su takva pravila po forumima. Da li su se ove slike tesko otvarale?
smeh:Razumele smo se i hvala ti. Nego, dok sam citala tvoj post, pade mi na pamet da se malo zna o psima koje gajis i da bi bilo lepo (ako si voljna i imas vremena) da malo poradimo na tome da ih blize predstavimo.
Slike se otvaraju malo duze na dial up vezi (kakvu vecina nas koristi), sto je i za ocekivati kod rezolucije od 604x513 ili 894x666px. Pozdrav!