Škotska o otcepljenju 2014-te

• Začetnik teme Začetnik teme Bren
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
seuss1.jpg

Škoti imaju jak nacionalni indetitet i ponos,ali i dovoljno su pametni da dobro izvagaju šta im se više isplati. I tako će odlučiti.
U svakom slučaju neće biti krvi ni klanja ni "predstave" kakvoj se ovde neki zlurado nadaju. To je potpuno drugi mentalitet i način razmišljanja.

Slično je nešto bilo u Kvebeku devedesetih. Bez obzira na jak frankofonski identitet odlučili su da im je isplatljivije da ostanu u Kanadi.

Kakve nebuloze...

čak i da se odcepi Škotska, na makroplanu to se neće primećivati u sveti...

Radi se čisto o odministrativnim promenama...

sta je slugo okupatora Srbije nerviras se ? Ako i treba.

Raspada se vasa okupatorska tvorevina EU puca po svim savovima.

Uskoro nezavisnost ce traziti i Bavarska .

I kada se raspadnete necete moci vise da nas ugnjetavate eksploatisete i ponizavate.
A onda cemo mi Srbi uzeti puske u ruke i povratiti sve ono sto su nam tvoje gazde otele.

Nikada vam necemo predati nasu slobodu i nikada vam necemo priznati da zemlja koju ste nam oteli je vasa.

Dok u nama srce kuca tako ce biti

Raspada se vasa okupatorska tvorevina puca po svim savovima.

A onda cemo mi Srbi uzeti puske u ruke i povratiti sve ono sto su nam tvoje gazde otele.

Nikada vam necemo predati nasu slobodu i nikada vam necemo priznati da zemlja koju ste nam oteli je vasa.

:hahaha:

E moj Tihi, buljubašo stari..... Pa gde ti primećuješ bilo kakve znake nervoze???

To bi ti voleo da se ja nerviram, kao što bi voleo da taj referendum izazove tektonske poremećaje.... A biće samo kozmetičkih promena i to možda....

:bye:

Raspada se vasa okupatorska tvorevina EU puca po svim savovima.

Uskoro nezavisnost ce traziti i Bavarska .

I kada se raspadnete necete moci vise da nas ugnjetavate eksploatisete i ponizavate.

:super::rotf::rotf:

Back