Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 3.930
Hoće li Čečen da bude pečen?
Neće, valjaju im kao elitne postrojbe u Ukrajini, moraće da im titraju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoće li Čečen da bude pečen?
Neće vam to ništa pomoći. Vratićemo se mi na Prokletije, Paštrik, Šar-planinu, Srpsko primorje i u Bosnu i Hercegovinu svetog Save djedovinu.Onda si u gepeku
Са оваквим наталитетом врло тешко.Neće vam to ništa pomoći. Vratićemo se mi na Prokletije, Paštrik, Šar-planinu, Srpsko primorje i u Bosnu i Hercegovinu svetog Save djedovinu.
Treba iskoristiti ovo što već sad imamo. I da nas pola izgine neka druga polovica živi u slobodi. I onda lepo zabraniti abortuse, držanje pasa po gradovima, federluk...Са оваквим наталитетом врло тешко.
Neće vam to ništa pomoći. Vratićemo se mi na Prokletije, Paštrik, Šar-planinu, Srpsko primorje i u Bosnu i Hercegovinu svetog Save djedovinu.
Тих који нису православци има само неколико постотака (1% католика, 1% протестаната, и неколико процената унијата - гркокатолика). Више од 90% Украјинаца су православци, исти такви као и Срби, као и Руси.a nisu sve pravoslavci u ukrajini
ima i rus svoje ''hrvate'' ...
nekadasnju bratiju ss svabije...
Naravno da ce biti.Nas predsednik revnosno radi na tome.Sanjo sam da će ovako bit i u Beogradu.
Ukrajinci su pre svega budale,oni nemaju ni veru ni naciju ni poreklo.Nisam sreo toliko nedefinisani skup.Cast izuzecimaТих који нису православци има само неколико постотака (1% католика, 1% протестаната, и неколико процената унијата - гркокатолика). Више од 90% Украјинаца су православци, исти такви као и Срби, као и Руси.
е ако ти то кажеш...Тих који нису православци има само неколико постотака (1% католика, 1% протестаната, и неколико процената унијата - гркокатолика). Више од 90% Украјинаца су православци, исти такви као и Срби, као и Руси.
Не разумијем чему кревељење. Јели нешто није тачно?е ако ти то кажеш...![]()
У сновима.Neće vam to ništa pomoći. Vratićemo se mi na Prokletije, Paštrik, Šar-planinu, Srpsko primorje i u Bosnu i Hercegovinu svetog Save djedovinu.
To se menja kako kad kome zatrebaju. Jevreji su ih npr. ljubili u Bosni, dok su Rusi podržavali neke koji su ih tamo prašili bez milosti.Јевреји их праше без милости а Руси их љубе.
Gi de Mopasan na avatar!Не разумијем чему кревељење. Јели нешто није тачно?
Израел је у пар наврата испоручивао оружје и муницију Србима у БиХ 90-их и знам да су их прозивали због тога.To se menja kako kad kome zatrebaju. Jevreji su ih npr. ljubili u Bosni, dok su Rusi podržavali neke koji su ih tamo prašili bez milosti.
Sad Jevrejima ne trebaju, a Rusima dobro dođu za ukrajinski front.
Феноменалан писац. Био је период када сам му се дивио до имбецилности. Одавно га нисам читао. Мораћу наћи нешто да се подсјетим на тога великог мајстора писане ријечи.Gi de Mopasan na avatar!Lepo je videti da nisam jedino ja ovde načitan!
![]()