Kad te Čečen otme usred Moskve

E Čečeni su baš zajebani likovi i sa njima nema zajebancije, recimo posebno je opasna čečenska mafija (koja je skroz nezavisna od ruske i neka druga priča) i recimo postoje neki krajevi Moskve koje drže Čečeni gde ni ruska mafija nema pristup niti sme da zalazi.

Ja se sećam kada sam pre jedno 10-12 godina bio u Beču i sad ono od silne šetnje mi kao ajd malo da sednemo negde, da malo popijemo nešto i da malo odmorimo noge i sad onako nasumice uđemo negde u neki kao polu kafić - polu klub "ebem li ga šta je i sad stoji neki lik na vratima kao obezbeđenje (onako nižeg rasta, nabijen, svetlije kose, sa bradom i bez brkova i onako malo ružnjikav i malko neandertalske face.......) i sad ja prolazim i on me onako ščepa za ruku i vrati me nazad (valjda je kao trebalo da me pretrese il otkud znam) i ono kako me je on ščepao i povukao nazad tako ja njega ono comnem ramenom i on onako malo poleti unazad i u tom trenutku ono bukvalno ceo taj kafić, klub šta li je , ono ustao i zanemeo, odjednom ono muk i svi u šoku, ja ono gledam šta se dešava, malo se onako već uplašio, moja sestra koja je bila samnom i jedna njena drugarica isto se uplašile bile i ja kao ono u redu je ljudi , its Ok i tom liku isto kao ono izvini, pokušavam malo da smirim situaciju, on ono ne reaguje uopšte, ništa ne progovara ko da je nem i tu kao prilaze mi neki ljudi i ono tu našlo se par nekih naših, iz ovih naših krajeva, ono po akcentu bi rekao da su možda negde iz Bosne, Hrvatske, ono nebitno i oni kao meni, auuuu pa jbt jesi ti lud, šta to radiš, ja reko pa jel si video da me je iz čista mira ščepao i povukao nazad, ono ko ga bre yebe, a oni meni , pa znam brate ali on je Čečen, mislim to su Čečeni (oni često rade na vratima kao obezbeđenje) , ono de si našao sa njima da se kačiš jesi lud, oćeš sad ovde da ti iskoče još njih 10 i maltene da te više niko nikad ne vidi, nego kao ajd bolje bi polako odite odavde, evo mi ćemo bas otpratiti malo, pokazati malo oko šta vam treba i to i mi kao ono ajd de ćemo sad ovde da sedimo , ajd idemo mi , sešćemo negde drugde, samo ono što dalje odavde.

Tako da zajebani su ti Čečeni, mislim sećamo se i rata u Čečeniji, pa onih terorističkih napada po Rusiji za vreme tog rata i koliko je svega milion ipo Čečena uspelo da namuči onoliku Rusiju (inače sad su ono integrisani i maltene veći Rusi od Rusa ali onda.......) a inače slično onako kao i Šiptari funkcionišu po tom nekom plemenskom principu.

a nisu sve pravoslavci u ukrajini

ima i rus svoje ''hrvate'' ...
nekadasnju bratiju ss svabije...
Тих који нису православци има само неколико постотака (1% католика, 1% протестаната, и неколико процената унијата - гркокатолика). Више од 90% Украјинаца су православци, исти такви као и Срби, као и Руси.

Тих који нису православци има само неколико постотака (1% католика, 1% протестаната, и неколико процената унијата - гркокатолика). Више од 90% Украјинаца су православци, исти такви као и Срби, као и Руси.
Ukrajinci su pre svega budale,oni nemaju ni veru ni naciju ni poreklo.Nisam sreo toliko nedefinisani skup.Cast izuzecima

е ако ти то кажеш... :rotf:

To se menja kako kad kome zatrebaju. Jevreji su ih npr. ljubili u Bosni, dok su Rusi podržavali neke koji su ih tamo prašili bez milosti.
Sad Jevrejima ne trebaju, a Rusima dobro dođu za ukrajinski front.
Израел је у пар наврата испоручивао оружје и муницију Србима у БиХ 90-их и знам да су их прозивали због тога.

Gi de Mopasan na avatar! :ok: Lepo je videti da nisam jedino ja ovde načitan! :D
Феноменалан писац. Био је период када сам му се дивио до имбецилности. Одавно га нисам читао. Мораћу наћи нешто да се подсјетим на тога великог мајстора писане ријечи.

Back