Skorpion fun club

slazem se drugarice u potpunosti....radim stvari koje volim i koje mi prijaju,nije sve tako sivo...samo nekako ,kad god nesto pokusam konkretno, naidjem na zatvorena vrata brate mili:worth: ali drzim se bas toga, "ko zna zasto je to dobro" i ne treba da se otvore bas uvek ona vrata koja smo zamislili..otvorice se neka druga,koja ce se na kraju pokazati kao najbolja za nas i pomoci nam da nadjemo pravi put iz ovog lavirinta....sreca naseg srca i kob naseg uma...:)kako sam ovo lepo kazala,ha?...ma ja kontam da cu biti :D tamo negde u oktobru,novembru kad zvezde budu govorile drugim jezikom...:heart:

...samo nekako ,kad god nesto pokusam konkretno, naidjem na zatvorena vrata brate mili:worth: ali drzim se bas toga, "ko zna zasto je to dobro" i ne treba da se otvore bas uvek ona vrata koja smo zamislili..otvorice se neka druga,koja ce se na kraju pokazati kao najbolja za nas i pomoci nam da nadjemo pravi put iz ovog lavirinta....sreca naseg srca i kob naseg uma...:)kako sam ovo lepo kazala,ha?...ma ja kontam da cu biti :D tamo negde u oktobru,novembru kad zvezde budu govorile drugim jezikom...:heart:[/QUOTE]

Znaci ipak je horoskop u pitanju:rtfm:Uf,malo mi je lakse kada znam da nisam jedina skorpija kojoj se desava "to",vec nekoliko godina unazad.Nadam se da ce se zavrsiti vec jednom,po malo se vec osecam kao Don Kihot:dash:...

Ja mislim da je pravi,istinski problem Skorpija bas to,sto su njihovi ciljevi preopsirni,presadrzajni,pa ih je tesko prevesti na stranice ovog jednostavnog svijeta.
Sirina i zelja da se ide do kraja sopstvenih granica,pa i dalje,stalno trazenje naseg neotkrivenog i neshvacenog,to je put bez pocetka i kraja.Kako naci cilj,kada smo stvoreni od ciljeva?:?

Čar je u traženju.:)

primetio sam da se ovakve izjave obilato koriste u cilju spostvenog opravdanja i krajnje ispraznog pokušaja prebacivanja (i kreiranja novog) problema na sagovornika.

ja sam do skora imao teoriju da su pojedini znaci (u generalnom kontextu naravno) zapravo socijalni otpad, a onda sam gledao emisiju na Discovery i tu su lepo objasnili da i muva koja jede govna ima neku svrhu u prirodi; tako da sada pokušavam da skapiram svrhu postojanja škorpija i blizanaca na prvom mestu. :P

Što si se primio za moderatora kad nisi sposoban za to? Bar bi od tebe bilo za očekivati da poštuješ pravila foruma.
Hajde, lepo, idi umij se, pa kad se rasaniš, vrati se da se izvineš i pozdraviš sa nama, pa idi tamo gde ti se više sviđa. ajd, ajd, ajd, .....! :nono:

takodje.:p
ovo je moje misljenje o skorpijama: (skorpije sa foruma nemojte da se ljutite, komentarisem skorpije iz moje okoline)
nista nece da ti skorpije kjoje ja poznajem su jako sebicne, stalno se prave vazne, hoce sve da ti uzmi, a nista da daju, vole da naredjuju i uvek one moraju da budu glavne.:evil:
to je znak koji me najvise nervira

Koji si ti znak? Mora da si neki koji nije u skladu sa škorpijama.
Ali česta je pojava to sa škorpionima - ili ih jako vole, ili ih ne podnose... nema ravnodušnih.
Da ti kažem ovo, pa da lakše sa njima nađeš zajednički jezik: Škorpijama je to "da su glavni" normalno kao disanje, i često nisu svesne kakav utisak odaju na okolinu. Ako se sprijateljiš sa škorpijom, znaj da je to najbolji prijatelj kojeg ćeš u životu imati. Ako te iritiraju, provociraju, ili nešto slično tome, samo im se suprotstavi, one neće pasti u nesvest zbog toga, njima je to normalan razgovor.
Treba biti svestan još nečega: škorpije ne podnose laž. Ni u kom obliku. Ako samo posumnjaju da ih lažeš, završili su sa tobom, makar to bila i neka bezazlena stvar.
Naravno, u svakom znaku ima "nižih" i "viših" tipova (da to tako nazovem), ali nisu ove tvoje valjda baš sve...Često deluju sebične, jer očekuju da se izboriš za ono što hoćeš, i izgledaju da nisu spremne da daju uglavnom zato što imaju previsoke kriterijume za prijateljstvo, a za sebe još oštrije, a pravim prijateljima daju sve od sebe. :)

Koji si ti znak? Mora da si neki koji nije u skladu sa škorpijama.
Ali česta je pojava to sa škorpionima - ili ih jako vole, ili ih ne podnose... nema ravnodušnih.
Da ti kažem ovo, pa da lakše sa njima nađeš zajednički jezik: Škorpijama je to "da su glavni" normalno kao disanje, i često nisu svesne kakav utisak odaju na okolinu. Ako se sprijateljiš sa škorpijom, znaj da je to najbolji prijatelj kojeg ćeš u životu imati. Ako te iritiraju, provociraju, ili nešto slično tome, samo im se suprotstavi, one neće pasti u nesvest zbog toga, njima je to normalan razgovor.
Treba biti svestan još nečega: škorpije ne podnose laž. Ni u kom obliku. Ako samo posumnjaju da ih lažeš, završili su sa tobom, makar to bila i neka bezazlena stvar.
Naravno, u svakom znaku ima "nižih" i "viših" tipova (da to tako nazovem), ali nisu ove tvoje valjda baš sve...Često deluju sebične, jer očekuju da se izboriš za ono što hoćeš, i izgledaju da nisu spremne da daju uglavnom zato što imaju previsoke kriterijume za prijateljstvo, a za sebe još oštrije, a pravim prijateljima daju sve od sebe. :)

Nikada se ne možemo ni dati do kraja,jer smo i mi same za sebe misterija ponekad.
I,da,tražimo maksimum od sebe i nije bitno koliko to boli.
A,spremne smo slijediti nekoga ako je mnogo jači i neobičniji od nas.
Slabost nas iritira i čini nervoznim...:)

Čini mi se da su ženske škorpije opasnice, ili je to predrasuda?:???:
A muške me privlače i ne daju mi mira, posebno jedna:cmok:...
Ova poslednja ima osobinu da "ćuti i muti", što ja nikako ne volim.
Imam utisak da je ta fatalna škorpija u mom životu.
Uvek zamera, gundja...ali i privlači raznim originalnim idejama o romantici i sitnim poklonima pažnje.
Nikad nisam dobijala takve poklone koji diraju pravo u srce.

Čini mi se da su ženske škorpije opasnice, ili je to predrasuda?:???:
A muške me privlače i ne daju mi mira, posebno jedna:cmok:...
Ova poslednja ima osobinu da "ćuti i muti", što ja nikako ne volim.
Imam utisak da je ta fatalna škorpija u mom životu.
Uvek zamera, gundja...ali i privlači raznim originalnim idejama o romantici i sitnim poklonima pažnje.
Nikad nisam dobijala takve poklone koji diraju pravo u srce.

Ako si i ti škorpija, tu će biti drame, strasti, frke, svega.... Samo nikad neće biti dosadno.
Ako nisi škorpija, onda samo zamisli da imaš posla sa čarobnjakom, i uživaj. Škorpije su uglavnom "najteže" kad zavlada monotonija - tada su u stanju da izmisle problem, samo da se malo ustalasa žabokrečina..

Back