Nema teorije da izgorimo. Samo nam je vruće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e baš mi je drago što ne podnosite vrućine, jedva čekam jul i avgust da izgorite![]()
e baš mi je drago što ne podnosite vrućine, jedva čekam jul i avgust da izgorite![]()
Nadam se da vas ima još ,što Škorpije ne možete da shvatite i pratite,pa onda je najlakše mrziti.![]()
Nadam se da vas ima još, što Škorpije ne možete da shvatite i pratite,pa onda je najlakše mrziti.![]()
primetio sam da se ovakve izjave obilato koriste u cilju spostvenog opravdanja i krajnje ispraznog pokušaja prebacivanja (i kreiranja novog) problema na sagovornika.
ja sam do skora imao teoriju da su pojedini znaci (u generalnom kontextu naravno) zapravo socijalni otpad, a onda sam gledao emisiju na Discovery i tu su lepo objasnili da i muva koja jede govna ima neku svrhu u prirodi; tako da sada pokušavam da skapiram svrhu postojanja škorpija i blizanaca na prvom mestu.![]()
primetio sam da se ovakve izjave obilato koriste u cilju spostvenog opravdanja i krajnje ispraznog pokušaja prebacivanja (i kreiranja novog) problema na sagovornika.
ja sam do skora imao teoriju da su pojedini znaci (u generalnom kontextu naravno) zapravo socijalni otpad, a onda sam gledao emisiju na Discovery i tu su lepo objasnili da i muva koja jede govna ima neku svrhu u prirodi; tako da sada pokušavam da skapiram svrhu postojanja škorpija i blizanaca na prvom mestu.![]()
Fixa, 'ajde malo ... tolerantnije.ja sam do skora imao teoriju da su pojedini znaci (u generalnom kontextu naravno) zapravo socijalni otpad, a onda sam gledao emisiju na Discovery i tu su lepo objasnili da i muva koja jede govna ima neku svrhu u prirodi; tako da sada pokušavam da skapiram svrhu postojanja škorpija i blizanaca na prvom mestu.![]()
akcenat je na club, daleko od toga da bilo koji club moze da se podvede pod "fun" ili nesto slicno sve dok su skorpije domacini![]()
akcenat je na club, daleko od toga da bilo koji club moze da se podvede pod "fun" ili nesto slicno sve dok su skorpije domacini![]()
e ako si mi rekla. sad jos da se primim na tu instant psihoanalizu, koja je vrlo nevesto podmenutna ne bi li se apsolutno odbacila ideja o postojanju ikakvog problema u vama, misim
ono kao napustam vas "fun" club lepo se druzite, svracacu s vremena na vreme da vidim koliko ste napredovale u evoluciji![]()
molim, pribelezi me tamo...!!
jos jedan clan..
jos jedna skorpija..
i kao sto rekoh
![]()
molim, pribelezi me tamo...!!
jos jedan clan..
jos jedna skorpija..
i kao sto rekoh
![]()