Skorpion fun club

e baš mi je drago što ne podnosite vrućine, jedva čekam jul i avgust da izgorite :P

takodje.:p
ovo je moje misljenje o skorpijama: (skorpije sa foruma nemojte da se ljutite, komentarisem skorpije iz moje okoline)
nista nece da ti skorpije kjoje ja poznajem su jako sebicne, stalno se prave vazne, hoce sve da ti uzmi, a nista da daju, vole da naredjuju i uvek one moraju da budu glavne.:evil:

to je znak koji me najvise nervira

Nadam se da vas ima još, što Škorpije ne možete da shvatite i pratite,pa onda je najlakše mrziti.;)

primetio sam da se ovakve izjave obilato koriste u cilju spostvenog opravdanja i krajnje ispraznog pokušaja prebacivanja (i kreiranja novog) problema na sagovornika.

ja sam do skora imao teoriju da su pojedini znaci (u generalnom kontextu naravno) zapravo socijalni otpad, a onda sam gledao emisiju na Discovery i tu su lepo objasnili da i muva koja jede govna ima neku svrhu u prirodi; tako da sada pokušavam da skapiram svrhu postojanja škorpija i blizanaca na prvom mestu. :P

primetio sam da se ovakve izjave obilato koriste u cilju spostvenog opravdanja i krajnje ispraznog pokušaja prebacivanja (i kreiranja novog) problema na sagovornika.

ja sam do skora imao teoriju da su pojedini znaci (u generalnom kontextu naravno) zapravo socijalni otpad, a onda sam gledao emisiju na Discovery i tu su lepo objasnili da i muva koja jede govna ima neku svrhu u prirodi; tako da sada pokušavam da skapiram svrhu postojanja škorpija i blizanaca na prvom mestu. :P

to je objasnjenje. nego, sta si ti u horoskop pa tolko mrzis skorpije?:think:

Mislim da za vrijeđanje i ne treba biti naročito pametan.
A mržnja je odlika slabih i labilnih priroda.
I zar moderatori mogu ovako da se izražavaju.:thumbdown:

Fixa, 'ajde malo ... tolerantnije. ;)
I manje uopštavanja ...

akcenat je na club, daleko od toga da bilo koji club moze da se podvede pod "fun" ili nesto slicno sve dok su skorpije domacini :P

Samo se ti opusti kod nas. ;)
Gdje ima mržnje tu je bilo i ljubavi.
Nije problem u nama Škorpijama ili u nekom drugom znaku,već u tome što ti ne znaš da praštaš, i što želiš da sudiš ljudima na osnovu svog iskustva.
A mrziti je gore nego griješiti.

Hajde da se družimo i volimo...:cmok:

e ako si mi rekla. sad jos da se primim na tu instant psihoanalizu, koja je vrlo nevesto podmenutna ne bi li se apsolutno odbacila ideja o postojanju ikakvog problema u vama, misim :roll:

ono kao napustam vas "fun" club lepo se druzite, svracacu s vremena na vreme da vidim koliko ste napredovale u evoluciji :P

Poslednja izmena:
e ako si mi rekla. sad jos da se primim na tu instant psihoanalizu, koja je vrlo nevesto podmenutna ne bi li se apsolutno odbacila ideja o postojanju ikakvog problema u vama, misim :roll:

ono kao napustam vas "fun" club lepo se druzite, svracacu s vremena na vreme da vidim koliko ste napredovale u evoluciji :P

Ono kao, svako ima probleme,pa i ti Nedodirljivi kritičaru.
Od-fun-uj se u svoju instant ideju o apsolutnosti svoga suda.:bye:

Back